• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2022

07:18

SVI SU BILI U ŠOKU KADA SU VIDELI JOKIĆA NA KLUPI! Denver ne zna gde udara bez Srbina! (VIDEO/FOTO)

Tanjug/AP

NBA

SVI SU BILI U ŠOKU KADA SU VIDELI JOKIĆA NA KLUPI! Denver ne zna gde udara bez Srbina! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su na drugom meču u nizu od Jute rezultatom 108:104, a Nikola Jokić ovoga puta nije bio na parketu

NIkola Jokić nije mogao da pomogne saigračima u ovom meču. Razlog je povreda nožnog prsta na desnom stopalu, što su navijači zasnali malo pre početka meča. Pored Jokića za Nagetse nisu igrali ni Gordom ni Kazins.

Najefikasniji u redovima poraženog bio je Forbs sa 26 poena, pratio ga je Moris sa 15, Barton sa 14, Rid sa 13 i Hiland sa 10.

Što se tiče Jute, Forest je imao 18, Konli 17, Bogdanović, Gaj i O'Nil po 15, a Batler 10.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=eYU2Yvr_MkA&feature=emb_title

 

Iskoristili su Džezeri Jokićev izostanak, prvi još od 26. novembra i prekinuli seriju od pet poraza.

Denver je tokom prvog poluvremena imao i maksimalnih sedam poena prednosti na utakmici, ali nakon što je početkom treće deonice Juta došla do vođstva, više ga nije ispuštala do kraja utakmice.

Doduše, na četiri minuta do kraja uspeo je Denver da izjednači i vrati rezultatsku klackalicu, ali naredna tri od četiri napada su prokockali,  što ih je na kraju skupo koštalo.

 

NBA LIGA, REZULTATI

Indijana - Orlando 118:119

Filadelfija - Vašington 103:106

Boston - Šarlot 113_107

Niksi - Memfis 108:120

Hjuston - Klivlend 115:104

Dalas - Oklahoma 114:120

Sakramento - Bruklin 112:101

Juta - Denver 108:104

Lejkers - Portland 99:94

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Nova drama sa "boingom", i to u Istanbulu! Avion udario prednjim delom o pistu, dramatičan snimak se širi mrežama! (VIDEO)
KONTROLNI TORANJ ODMAH OBAVEŠTEN

Nova drama sa "boingom", i to u Istanbulu! Avion udario prednjim delom o pistu, dramatičan snimak se širi mrežama! (VIDEO)

Teretni avion kompanije Boing "FedEx Airlines" sleteo je u sredu na aerodrom u Istanbulu bez raspoređenog prednjeg stajnog trapa (deo aviona preko koga se on oslanja na podlogu, pri stajanju, poletanju, sletanju i vožnji po zemlji) i uspeo da ostane na pisti, saopštilo je tursko ministarstvo saobraćaja, dodajući da nema žrtava.

08.05.2024

12:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!
Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!

Pobeda Srpske vojske na Ceru je bila istorijska, ali gubici u ljudstvu bili veliki. Iz stroja je izbačeno čak 259 oficira i 16.045 podoficira i vojnika. Za tadašnju Srbiju od oko 4 miliona stanovnika, to je bio nenadoknadiv gubitak, naročito imajući u vidu da je u Balkanskim ratovima 1912-13 Srpska vojska izgubila oko 44 hiljade oficira, podoficira i vojnika. Veliki gubici u starešinskom kadru bili su istovremeno i veliki gubici srpske inteligencije i školovanih starešina. Ovo je priča o 1.300 kaplara.

08.05.2024

07:05