• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.07.2022

23:21

SRBI U LETNJOJ LIGI! Balša, Petrušev i Jović žele UGOVORE u NBA ligi!

printscreen

NBA

SRBI U LETNJOJ LIGI! Balša, Petrušev i Jović žele UGOVORE u NBA ligi!

Podeli vest

Tri srpska košarkaša takmičiće se ove sezone u NBA Letnjoj ligi

Sezona u NBA ligi je gotova, draft je odrađen te je jasno da seldi spektakl u Las Vegasu. Letnja liga počinje uskoro u Nevadi, a Srbija će imati tri predstavnika "preko Bare" budući da će Balša Koprivica i Filip Petrušev pokušati da izbore prostor u najjačoj košarkaškoj ligi sveta. 

Posle drafta je bilo poznato da će Nemanja Jović igrati Letnju ligu budući da ga je nedavno birao Majami Hit. Tokom dana ekipe su objavile rostere, a na spisku Detroita nalazi se Balša Koprivica, dok će boje Filadelfije braniti Filip Petrušev. 

Foto: Starsportphoto©

Prethodnih dana je najavljivano da će Petrušev posle epizodne uloge u Anadolu Efesu pokušati da ostane u Evroligi. Partizan, Crvena zvezda i Panatinaikos su zainteresovani za srpskog centra, ali se on ipak odlučio za novi pokušaj u NBA ligi. 

Sa druge strane, Koprivica je prethodne sezone biran kao 57. pik u drugoj rundi od strane Šarlot Hornetsa. Snažni centar je i ranije nastupao u Americi budući da je pohađao Florida Stejt Univerzitet odakle je i izašao na draft. Iza sebe ima sjajnu sezonu u Partizanu, ali je jasno da mu je glavni cilj odlazak u NBA ligu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija