• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.04.2023

06:43

IZNENAĐENJE! Bogdanović i Atlanta šokirali Majami i zakazali duel sa Bostonom! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

IZNENAĐENJE! Bogdanović i Atlanta šokirali Majami i zakazali duel sa Bostonom! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaški Atlante iznenadili su ekipu Majamija u plej-inu NBA lige, a pobedom 116:105 plasirali su se u plej-of, gde će im rival biti Boston!

Majamiju preostaje još jedna opcija, da pobedi boljeg iz meča Toronto - Čikago i domogne se plej-ofa, ali sa osme pozicije. Tim koji dođe do ovog mesta, suočiće se sa Milvokijem.

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović je bio raspoložen protiv Majamija, meč je završio sa 14 poena i po dva skoka, asistencije i ukradene lopte. Bej je imo 17 poena, Okongvu 12, a Džejlin Džonson 10.

- Uprkos svim nadanjima! Volim ovo doba godine - napisao je na Tviteru srpski košarkaš.

 

 

Na drugoj strani, Kajl Lavri je predvodio domaćina sa 33 poena, a Tajler Hiro je dodao 26,
dok je Džimi Batler upisao 21 poen i devet asistencija, a Bam Adebajo je imao 12 poena i devet skokova.

Atlanta je u jednom trenutku vodila 63:39, ali je dozvolila Majamiju da uzvrati sjajnom serijom i vrati se u meč. Serijom 27:8 domaćin je smanjio na 71:66.

Međutim, uspeli su Hoksi da zaustave nalet Hita i vrate dvocifrenu prednost u poslednjoj deonici. Do kraja meča nisu dozvolili Majamiju da se razigra, sačuvali su prednost, upisali veliku pobedu i izborili mesto u plej-ofu. 

Foto: Tanjug/AP

 

- Doneli smo fizičku snagu i pokazali je u ovom meču. Poznati su po tome što su veoma fizički veoma jak tim i pokušavaju da maltretiraju mnoge timove u defanzivi. A ako ne odgovarate njihovoj fizičkoj dominaciji, možete biti poraženi. Mislim da smo isparirali u tome i to se pokazalo - rekao je Jang posle utakmice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!
Sami su to tražili

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!

Demokratija je u Evropi zamišljena kao osnovna vrednost koju podržava šira javnost širom kontinenta. Istovremeno, a talas ekstremne desnice, čiji se vrhunac očekuje tokom evropskih izbora u junu, smatra se samo prolaznom političkom pojavom. I dalje se veruje da će evropska demokratija opstati - iako zvuči utešno, to nije sasvim tačno, piše Politiko .

21.05.2024

19:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija