• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.05.2023

09:39

OPASNI MOMCI SU BILI NA UTAKMICI, MILIJARDER JE MOGAO DA "POPIJE" BATINE! Ovo je komentar Jokićeve braće na Nikolin sukob sa vlasnikom Sansa!

Starsportphoto

NBA

OPASNI MOMCI SU BILI NA UTAKMICI, MILIJARDER JE MOGAO DA "POPIJE" BATINE! Ovo je komentar Jokićeve braće na Nikolin sukob sa vlasnikom Sansa!

Podeli vest

Nikola Jokić je obeležio četvrti meč sa Finiksom, ne samo zbog toga što je Sansima ubacio 53 poena, nego i zbog sukoba koji je imao sa gazdom ekipe iz Arizone, milijarderom Metom Išbijom.

Incident, zbog kojeg je Jokić dobio tehničku grešku, dogodio se na 2:36 do kraja druge četvrtine poraza Nagitsa od Sansa sa 129:124 u četvrtoj utakmici plej-ofa. Lopta je izašla van terena, zgrabio ju je vlasnik Sansa, nije hteo da pusti, nakon čega se umešao Jokić. Krenuo je da mu otima loptu, posle čega ga je i odgurnuo laktom, pa je dobio tehničku. Milijarder je ostao u hali i odgledao do kraja utakmicu, iako je čak dodirnuo Nikolu. Na sreću, NBA liga je kaznila srpskog centra samo po džepu, moraće da plati 25.000 dolara.

Inače, komentar na sukob imala su i braća Nikole Jokića. Nemanja i Strahinja bili su u istom avionu nakon povratka iz Finiksa za Denver sa novinarom Harisonom Vindom, koji je  specijalizovan za praćenje Denver Nagetsa za Denver Sports. 

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Kako je Vind preneo, srećni su što nema suspenzije za petu utakmicu, mada nisu bili preterano zabrinuti ni pre nego što se NBA liga oglasila i potvrdila da će Jokić igrati u petom meču, protiv Sansa. 

Inače, Jokićeva braća u Americi važe za opasne momke, često su na Nikolinim mečevima, a nije im strano ni da uđu u sukob kako bi odbranili brata. S obzirom na to, milijarde i vlasnik Sansa je dobro prišao, jer je mogao da popije batine, nakon što je provocirao Nikolu, ali su se Strahinja i Nikola ovog puta kontrolisali. 

Foto: printscreen Twitter

Nikola Jokić u klinču sa Metom Išbijem, vlasnikom Finiksa

Ostaće upamćeno i kako su putem Tvitera upali u sukob sa braćom Moris, Markusom i Markifom, kada je Nikola imao sukob sa Markifom na jednoj utakmici. Moris je tada bezobrazno udario Srbina, koji mu je žestoko vratio i jednim udarcem ga patosirao. Nakon toga su usledile pretnje na društvenim mrežama, a Nemanja i Strahinja,  srpskog centra uzvratili su istom merom. 

Takođe, Nemanja i Strahinja su se sukobili i sa Devinom Bukerom, takođe u plej-of seriji Denvera i Finiksa pre dve godine. Buker se unosio Jokiću u lice. To se nije svidelo njegovoj braći Strahinji i Nemanji, koji su gledali meč sa tribina blizu parketa. Besni zbog napada na njihovog brata, Strahinja i Nemanja su se zaleteli sa tribine ka samom parketu, a stariji Strahinja je čak hteo i da preskoči ogradu, ali je obezbeđenje bilo pored njih i uspelo je da ih obuzda. Baš u tim momentima Buker je prolazio tik pored njih, sa tribina su mogle da se čuju i psovke na srpskom.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku
Politika

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku

Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) u Crnoj Gori Milan Knežević tradicionalnim pozdravom "Hristos Voskrese – Vaistinu Voskrese" čestitao je Vaskrs patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu, monaštvu SPC i Mitropolije crnogorsko-primorske i svim vernicima i upitao ima li naroda na Zapadnom Balkanu koji je u prošlom ali i ovom veku više postradao nego što je srpski.

04.05.2024

17:18

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija