• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2023

06:47

AMERIKANCI U NEVERICI, JOKIĆ LAKTOM PRIZEMLJIO MILIJARDERA! Pojavio se snimak, Srbin umalo izazvao tuču! (VIDEO/FOTO)

Tanjug/AP

NBA

AMERIKANCI U NEVERICI, JOKIĆ LAKTOM PRIZEMLJIO MILIJARDERA! Pojavio se snimak, Srbin umalo izazvao tuču! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od Finiks Sansa 129:124 u četvrtom meču plej-of serije Zapada.

Sansi su tako izjednačili u seriji na 2:2, a Nagetsima nije pomogla ni istorijska partija Nikole Jokića.

Uz rekord karijere, ubacio je 53 poena, meč je Srbin obeležio tako što je umalo izazvao tuču. Malo pre kraja prvog poluvremena, Jokić je, kako bi se igra nastavila što pre, prišao ka aut liniji i pokušao da uzme loptu od navijača, za koga se ispostavilo da je vlasnik Finiks Sansa, Met Išbija. Milijared je odugovlačio i tom prilikom je Jokić odgurnuo laktom gazdu Sansa, koji je pao kao "pokošen", pa je nastao haos. 

Met Išbija se brzo smirio, kao i naš Nikola Jokić. Nažalost, zbog ovog incidenta srpski centar je dobio tehničku grešku. 

Pojavio se i  snimak na kojem se vidi sukob Jokića i vlasnika Finiksa.

 

 

 

 

Bio je Nikola Jokić najbolji pojedinac na terenu i meč je završio sa 53 poena, 11 asistencija i 4 skoka. Ovo je najbolja utamica srpskog centra od 6. februara 2021. godine, kada je ubacio 50 poena Sakramento Kingsima.

Foto: Tanjug/AP

 

Našalost, nije imao pravu pomoć saigrača naš as, samo je Džamal Marej uspeo da ga isprati sa 28 poena, dok je podbacio Majkl Porter koji je imao svega 11, koliko je ubacio i Aron Gordon. Sa druge strane su fenomenalno ponovo igrali Devin Buker i Kevin Durent koji su meč završili sa po 36 poena, dok ih je pratio Šemet sa 19, Diandre Ejton imao je osam poena i osam skokova.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija