• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2023

10:52

VEZENKOV IDE U NBA: Olimpijakos ostaje bez NAJBOLJEG igrača

Reuters

NBA

VEZENKOV IDE U NBA: Olimpijakos ostaje bez NAJBOLJEG igrača

Podeli vest

Bugarski košarkaš Saša Vezenkov karijeru će, po svemu sudeći, nastaviti u NBA ligi.

Stao je Olimpijakos na poslednjem koraku u Evroligi ove sezone. Crveno-beli su bili najbolji tim na Starom kontinentu tokom čitave takmičarske godine, ali kada su trebali da krunišu sjajne rezultate nisu uspeli. Real Madrid je 11. put u istoriji postao šampion Evrope, a ni brilijantna partija Saše Vezenkova nije pomogla Olimpijakosu da dođe do titule. 

Bugarski reprezentativac predvodio je crveno-bele ove godine, zasluženo poneo titulu MVP-a Evrolige, a finale je završio sa neverovatnih 29 poena. Ni to nije bilo dovoljno za trofej, ali jeste za bogatu ponudu iz NBA lige. 

Već danima se šuška da bi Vezenkov mogao "preko Bare", a kako prenose grčki mediji, Sakramento Kingsi spremni su da plate milion i po evra Olimpijakosu i otkupe ugovor bugarskog košarkaša. Ipak, problem bi mogao da predstavlja njegov ugovor sa timom iz Kalifornije. 

Foto: Starsportphoto

Navodno, Sakramento Kingsi spremni su da mu ponude dvogodišnji ugovor težak 4,5 miliona evra po sezoni, ali njegovi predstavnici insistiraju da to bude 46 miliona dolara za četiri godine u NBA ligi. Rasplet još uvek nije poznat, a neće ni biti do 22. juna kada će Vezenkov imati pravo pregovora sa Kingsima. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija