• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2023

07:27

ŠOU NIKOLE JOKIĆA! Sručio saigraču limenku piva na glavu!

Tanjug/AP

NBA

ŠOU NIKOLE JOKIĆA! Sručio saigraču limenku piva na glavu!

Podeli vest

Nikola Jokić je brutalan na terenu i van njega

Srpski centar je predvodio slavlje Denvera posle osvajanja prve titule u NBA ligi. Prvo je napravio u ludnicu na terenu, pa u svlačionici, kada je ubacio Mareja u bazen, a potom je priredio šou na konfrenciji za medije.

Pre Jokića je za konferencijskim stolom sedeo saigrač Kentavijus Koldvel Poup, pričao, a onda mu se iza leđa pojavio Džoker, sručio mu limenku piva na glavu i zauzeo njegovo mesto.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Potom se naš Džoker uozbiljio na konferenciji za medije.

- Odradili smo posao i mislim da smo igrali najbolju koašrku u plej-ofu. Danas nas nije išao šut ali smo razumeli kako da pobedimo.   Kao što ste rekli, bio sam 41. pik na darftu, ali meni to nikada nije bilo bitno. Kada si ovde, onda si igrač. Imate i nekoliko momaka koji nisu ni prošli draft, a ipak su ovde, igraju i doprinose svojim timovima.

Pitali su ga da li Denver može da nastavi da osvaja titule s obzirom da je ceo tim vezan dugoročnim ugovorima.

- Nisam znao, to je sjajno. Iskreno, ne razmišljam o sledećoj sezoni. Pitao sam trenera da mi da nekoliko nedelja više odmora da bih bio spreman za sledeću sezonu - rekao je Nikola, pa objasnio da se našalio

- Ljudi, to je trebalo da bude šala? Niko nije shvatio? Nego da se vratimo na tim...

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija