• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.06.2023

10:52

Veselo! Jokić usred Vegasa pio rakiju sa saigračima! (VIDEO)

printscreen

NBA

Veselo! Jokić usred Vegasa pio rakiju sa saigračima! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Denvera su prevođeni Nikolom Jokićem osvojili NBA prsten prvi put u istoriji, nakon što su u finalu bili bolji od Majamija. Nakon ogromnog uspeha, znali su Srbin i saigrači i te kako da proslave.

Usledila je velika zabava Denverovih košarkaša, koja se preselila u Las Vegas u Nevadi. Zvezde Nagetsa provodile su se po brojnim klubovima, a u jednom od njih Nikola Jokić došao je do rakije.

Video je objavljen u danu za nama i nije poznato kako se rakija stvorila na tom mjestu, ali se  na videu vidi kako Aron Gordon bez problema ispija i nazdravlja piće koje je popularno u našoj zemlji. Jokić i Gordon u videu koji se pojavio na društvenim mrežama nazdravili su rakijom, a video je objavio jedan od novinara koji je pratio Denver u protekloj sezoni, Harison Vind.

 

 

Inače, Nikolu Jokića otac Branislav vodio je kao dečaka svuda sa sobom, pa čak i u kafanu, a to je potvrdio Branko Todorović, kum porodice Jokić. U intervjuu za "BSC happy portal", on je dočarao kako je izgledao život najboljeg košarkaša Denvera kad je odrastao.  

- Kum i ja smo se mnogo družili, živeli smo mladost. U našem društvu uvek su bila i njegova deca. Kumovi su ih uvek vodili sa sobom gde god da su išli, pogotovo Nikolu. Kad zovem kuma da dođe u kafanu, morala je da dođe i njegova supruga, a onda je bilo pitanje kako da dođe ona, kad mora da spremi troje dece. Ona spremi decu i dolaze svi zajedno. Tako je to išlo, sve u hodu. Puno je anegdota bilo, vodila nas je pesma i uvek smo u kafani bili srećni. To je bilo mesto rezervisano za druženje, radost i osmeh - opisao je Todorović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija