• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2023

07:10

Jokić uradio nešto što NBA liga čeka 40 godina!

Tanjug/AP

NBA

Jokić uradio nešto što NBA liga čeka 40 godina!

Podeli vest

Nikola Jokić, centar Denvera, opet je ispisao istoriju NBA lige!

Na drugom meču u karijeri je Nikola Jokić imao tripl-dabl bez ijedne izgubljene lopte. U porazu od Sakramenta (123:117) uspeo je da uradi nešto što nikome nije pošlo za rukom u najjačoj ligi sveta više od 40 godina. Imao je tripl-dabl učinak od 36 poena, 14 asistencija i 13 skokova, bez ijedne izgubljene lopte. U tome je uspeo drugi put u razmaku od samo četiri dana!

Niko pre srpskog centra u NBA ligi nije uspeo da upiše više od jedne utakmice sa tripl-dablom od preko 30 postignutih poena i bez izgubljenih lopti. 
 

 

 

 

Takođe, delije neverovatno, ali Denver nije ubacio nijednu trojku za prvo poluvreme meča sa Sakramento Kingsima noćas. Oni su šutirali 0/9 za tri u prvom poluvremenu i to je prvi put da Denver nije postigao šut sa distance u prvom poluvremenu od meča sa Indijana Pejsersima davnog 20. decembra 2014. godine.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Inače, srpski centar je protiv Kingsa upisao 113. u karijeri. Bio je to sedmi poraz Denvera u sezoni, prvi posle četiri vezane pobede. Pored Nikole Jokića, Redži Džekson je ubacio 20 poena uz osam asistencija, Gordon je dodao 17, dok je Majkl Porter meč završio sa 13 poena.  Na drugoj strani su briljirali Monk i Foks sa po 26 poena, dok je 17 dodao Sabonis.

 

 

 

Denver sada ima skor 14-7, Oklahoma je ispred sa 13-6, odnosno Minesota sa 15-4.

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija