• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2023

05:46

Urotili se protiv Jokića! Srbina ponovo izbacili, tortura sudija se nastavlja

Tanjug/AP

NBA

Urotili se protiv Jokića! Srbina ponovo izbacili, tortura sudija se nastavlja

Podeli vest

Bruka i sramota! Nikola Jokić je opet morao ranije da završi utakmicu, ali je Denver ipak pobedio Čikago sa 114:106.

Drugi put ove sezone,  kao i protiv Detroita krajem novembra, Nikola Jokić je isključen pred kraj druge četvrtine zbog prigovora sudijama koje nisu svirale čist faul.

Srpski centar je morao u svlačionicu, a Nagetsi su do kraja odlično odigrali i bez Srbina i na kraju upisali trijumf, drugi u nizu posle tri vezana poraza. Takođe, branilac titule nije igrao samo bez srpskog centra nego i bez Džamala Mareja i Kentejvijusa Koldvel Poupa, pa je jasno koliko ovaj trijumf znači Nagetsima.

 

 

 

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

Jokić je do odlaska u svlačionicu imao četiri poena, devet skokova i šest asistencija. U ekipi Denvera Džekson je  ubacio 25 poena i šutom za tri 5/8, Majkl Porter je dodao 17 poena i sa dve pogođene trojke postao deseti igrač u istoriji Denvera sa "500+" trojki. Eron Gordon je imao 14 poena, sedam skokova, šest asistecija, dok je 16 poena, šest skokova i tri asistencije dao Dominikanac Džulijan Li Stroter.

 

 

 

U ekipi Čikaga briljirao je Nikola Vučevića koji je uz 26 poena upisao i 16 skokova, odnosno pet asistencija. 

Denver je nakon poraza od  Sakramenta, Los Anđeles Klipersa i Hjustona izašao iz krize, iako pokušavaju da ga zaustave niskim udarcima, kao što je iživljavanje sudija nad Jokićem. Sada je četvrtoplasirani tim zapada i ima skor 16-9.

 

NBA LIGA

Sreda

Dalas - LA Lejkers 127:125

Čikago - Denver 106:114

Finiks - Golden Stejt 119:116

LA Klipers - Sakramento 119:99

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija