• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.12.2023

10:22

Meloun o Jokiću: Nije išao u bitku, ali on je zarazan!

Tanjug

NBA

Meloun o Jokiću: Nije išao u bitku, ali on je zarazan!

Podeli vest

Denver je "samleo" protekle noći Dalas 130:104, iako je srpski as Nikola Jokić imao slab učinak. Ipak, trener Nagetsa Majkl Meloun oduševljen je prvom zvezdom svog tima i po ko zna koji put je imao samo reči hvale na njegov račun.

Nikola Jokić je dobar deo meča presedeo na klupi, pa je utakmicu završio sa skromnih osam poena, devet skokova i sedam asistencija.

Srpski centar odmorio pred seriju od tri gostovanja, Torontu, Bruklinu i Šarlotu, a izabranici Majkla Melouna su ipak ostvarili 18. pobedu ove sezone.

- Šutirao je Nikola osam puta ove večeri i nije ga uopšte ništa brinulo. Duplirali su ga na postu, duplirali u džepu, ali on nije išao u bitku, nego se trudi da odigra pravi potez. Mislim da je to zarazno za sve druge u ekipi. Mislim da je to pravi način da se igra i stvarno volim naš stil košarke - zadovoljan je Meloun.

Foto: Tanjug

 

 

 

Dao je iskusni stručnjak šansu igračima sa klupe i smatra da su se dobro pokazali.

- Bili su prilično dobri! Grupa je igrala na pravi način, razvijali su dobre navike. To smo mi, dodajemo se, to nam je identitet već dugo vremena. Za razliku od drugih timova, ne igramo samo jedni sa drugima, već za određenog momka. Mislim da smo imali bezbroj prilika da igrač propušta dobru poziciju za šut da bi dodao saigraču za sjajan šut. Znam da je to kliše u ovom poslu - od dobrog ka sjajnom, ali to je nešto što pokušavamo da oživimo - poručio je trener Denvera.

 

 

Preuzeo je odgovornost Jokićev saigrač Džamal Marej i bio najefikasniji u timu Denvera sa 22 poena.

- Držimo sve na visokom standardu. Imamo mnogo mladih igrača, a veterani su tu da daju primer. Imali smo taj osećaj da možemo da krenemo jako, posebno kada igramo kod kuće, na našoj nadmorskoj visini. Uradili smo sjajan posao u tome da ih držimo van ravnoteže - poručio je Marej.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina
Politika

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, zajedno sa ambasadorom Markom Đurićem, razgovarao je danas sa ambasadorima i predstavnicima zemalja Kvinte u Beogradu i predstavnikom Delegacije Evropske unije o neophodnosti formiranja ZSO, poslednjoj rundi dijaloga Beograda i Prištine, koji je nedavno održan u Briselu, kao i o političko-bezbednosnoj situaciji na KiM.

02.05.2024

14:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija