• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2024

11:33

TI si mekušac, digni svoje veliko du*e!  O'Nil brutalno isprozivao Nurkića!

Tanjug/AP

NBA

TI si mekušac, digni svoje veliko du*e! O'Nil brutalno isprozivao Nurkića!

Podeli vest

U medijima se pojavila informacija da bi Jusuf Nurkić mogao da tuži Drejmonda Grina zbog udarca na meču, a tu situaciju je prokomentarisao legendarni centar Šakil O'Nil.

Igrač Golden Stejta je pre par nedelja patosirao centra Finiksa, a taj okršaj još uvek je aktuelna tema, pogotovo zbog potencijalne tužbe. To je prokomentarisao i O'Nil koji se obratio reprezentativcu Bosne i Hercegovine.

- Ne znam da li je istina ili ne, ali želim da se obratim Jusufu Nurkifu... Nurkiću, kako god se zoveš. Priča se o podizanju prijave protiv Drajmonda Grina. Imam problem s tim. To samo pokazuje kakav si mekušac. Uništićeš sve ono što sam ja napravio od visokih košarkaša - kazao je O'Nil.

 

 

Nekadašnji MVP NBA lige se nije tu zaustavio, nastavio je u istom stilu i ponovo je "počastio" ne baš lepim rečima Jusufa Nurkića.

- Razlog, gospodine, što te je Drejmond udario je taj što zna da mu nećeš uzvratiti. Mekušac si što si uopšte pomislio da podigneš tužbu. Ovo je nešto što bih ti rekao u lice ako bih te video. Ne možeš da tužiš nekoga, samo moraš da podigneš svoje veliko du*e i nekom uzvratiš udarac. Šta misliš o tome, mekušac - naglasio je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija