• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2024

18:23

Utakmica Golden Stejta odložena zbog stanja Dejana Milojevića!

AP/Photo

NBA

Utakmica Golden Stejta odložena zbog stanja Dejana Milojevića!

Podeli vest

Član stručnog štaba Golden Stejt Voriorsa, Dejan Milojević doživeo je srčani udar i nalazi se na lečenju, pa je NBA odlučio da odloži večerašnju utakmicu njegovog tima sa Juta Džezom.

Nažalost, nimalo ohrabrujuće vesti ne stižu iz Sjedinjenih Američkih Država. 

Srpski trener Dejan Milojević oporavlja se od srčanog udara doživljenog rano jutros po evropskom vremenu, ali je stanje nekadašnjeg stratega Mege, po svemu sudeći, loše.

Zbog toga je NBA liga odlučila da odloži večerašnji meč njegovih Voriorsa sa Juta Džezom, a preneo je dobro obavešteni novinar Adrijan Vojnarovski.

 

 

"Zbog ozbiljne zdravstvene situacije u kojoj se nalazi pomoćni trener Dejan Milojević, NBA liga je odlučila da odloži meč Golden Stejta u Solt Lejku večeras protiv Jute", napisao je američki novinar na svom "Iks" nalogu.

NBA liga je saopštila da će datum naknadnog odigravanja utakmice biti određen u budućnosti.

 

 

 

"Zbog zdravstvenih problema unutar Golden Stejt Voriorsa, večerašnja utakmica biće odložena. Datum naknadnog odigravanja ove utakmice biće saopšten u budućnosti", objavio je NBA.

 

Članovi stručnog štaba kao i uprava kluba Golden Stejta sinoć je čitavu noć provela uz Milojevića u bolnici, a nakon kratkog predaha, vratili su se u bolnicu u Solt Lejk sitiju kako bi bili uz srpskog stručnjaka u ovim teškim trenucima.

Među njima je i glavni trener, legendarni Stiv Ker, dok se poseta igača očekuje u toku dana.

 

 

"Osoblje Voriorsa ostalo je čitave noći uz trenera Milojevića i sada se opet vraćaju u bolnicu u Solt Lejku", saopštio je Vojnarovski.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)
Live TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)

Predsednik Evropske inicijative za stabilnost (ESI) Gerald Knaus izjavio je da se neke članice Saveta Evrope, uključujući Nemačku i Francusku, spremaju da blokiraju glasanje o pristupanju tzv. Kosova u Savet Evrope u maju. Knaus dodaje da je ovo usledilo nakon kampanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uključujući lični apel predsedniku Francuske Emanuelu Makronu da ne dozvoli glasanje o prijemu tzv. Kosova, kao i opredeljenost Srbije da kupi 12 francuskih aviona "Rafal". Na ovu temu u "Info jutru" govorio je politikolog Ognjen Gogić.

06.05.2024

12:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Histerija u SAD! Svi van sebe, i Kinezi šokirani Putinovim postupkom! Zapad nakon ovog više ne sme da se petlja sa Rusijom!
POKAZAO ZUBE

Histerija u SAD! Svi van sebe, i Kinezi šokirani Putinovim postupkom! Zapad nakon ovog više ne sme da se petlja sa Rusijom!

Odnosi između Rusije i SAD nastavljaju da se pogoršavaju, o čemu svedoče loše vesti koje su pre nekoliko dana stigle iz američke prestonice Vašingtona. Postalo je poznato da je predsednik Džo Bajden potpisao zakon (REPO) koji mu omogućava da konfiskuje zamrznutu rusku imovinu. Kako su primetili kineski novinari, ruski lider Vladimir Putin poneo se prilično neobično u tako teškoj situaciji. Ove podatke donosi Eastday.

06.05.2024

17:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija