• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2024

16:44

Ovaj čovek nije sa ove planete! Niko ne može da veruje šta je uradio (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

Ovaj čovek nije sa ove planete! Niko ne može da veruje šta je uradio (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaš Golden Stejta Stef Kari nije sa ove planete.

As Voriorsa je još jednom potvrdio zbog čega je jedan od najboljeg trojkaša u istoriji košarke. Ono što on radi na parketu godinama se prepričava.

Meč protiv Klipersa bio je četvrti uzastopni na kojem je postigao najmane sedam trojki što nikome do sada nije uspelo (130:125). Kari je utakmicu završio sa 41 poenom i devet trojki, ali navijače je zadivio i pre početka meča, tokom zagrevanja. 

Na tribinama je već bio veliki broj navijača koji su videli magiju. U jednom trenutku pre nego što je ušo u tunel Stef je jednom rukom bacio loptu ka košu na suprotnoj strani terena. Lopta je poletela i završila u košu. Oduševljeni su bili i Kari i navijači, a bek Voriorsa je skakao od sreće, pa uz ovacije utrčao u svlačionicu, dok su fanovi vrištali od sreće. 

 

 

 

 

Onda se vratio na parketi i napunio koš Klipersa - 41 poen uz devet pogođenih trojki iz 19 pokušaja, a imao je i četiri skoka i pet asistencija. Nažalost, to nije bilo dovoljno njegovom timu da dođe do pobede, jer su Klipersi slavili sa 130:125.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NBA zvezda utučena nakon Dekijeve sahrane: Teško je
NBA

NBA zvezda utučena nakon Dekijeve sahrane: Teško je

Golden Stejt Voriorsi pobedili su Jutu Džez sa 129:107 bez trenera Stiva Kera, koji je doputovao u Beograd kako bi prisustvovao sahrani Dejana Milojevića, a sada se iz daleke Amerike oglasila i prva zvezda tima Stef Kari.

13.02.2024

14:01

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija