• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2024

09:59

NBA zvezda napenalila Bosanca! Nurkićevi komentari su idiotski

Tanjug/AP Photo

NBA

NBA zvezda napenalila Bosanca! Nurkićevi komentari su idiotski

Podeli vest

As Golden Stejta Stef Kari (35) javno je odgovorio Jusufu Nurkiću, nakon što je centar Finiksa isprozivao njegovog saigrača Drejmonda Grina.

Stef Kari zaslužan je za pobedu Golden stejta nad ekipom Finiksa, jer je ubacio trojku u poslednjoj sekundi meča (113:112). Međutim, nije samo kari bio u centru pažnje. Najprljaviji igrač NBA lige Drejmond Grin je na prethodnom okršaju dva tima udario pesnicom Jusufa Nurkića, nakon čega je isključen sa meča, a potom i suspendovan.  Grin je bio  podvrgnut psihoterapijama kako bi se dozvao pameti, a nakon što su čelnici lige zaključili da se njegovo mentalno stanje poboljšalo, Amerikanac se vratio na parket.

Ovo je bio njihov prvi duel od tada i glavna tema za američke medije. Nakon meča, na konferenciji za medije, Nurkić nije mogao da prećuti i pa je prozvao prvotimca Golden stejta.

 

Foto: Tanjug/AP Photo

 

 

- Tužno je, Grin ništa nije naučio. čoveče. Samo je pitanje vremena kada će nekoga da udari ponovo. Povlačim sve što sam ranije rekao, da će biti bolji i raditi na tome. Ne zaslužuje šansu, to imam da kažem. Stvari koje je radio su ono što se ne sme. Pokušava da igra na taj način, oni su pobedili, videćemo šta će se desiti u našem narednom meču - izjavio je Nurkić neposredno nakon utakmice.

 

Foto: Tanjug/AP

 

 


Novinari su iskoristili njegove komentare kako bi postavili pitanja Stef Kariju i Drejmondu Grinu.

- Dao nam je sjajnu energiju i sve što nam je potrebno da pobedimo. Znam da će svi da prićaju o Nurkićevim komentarima koji su idiotski. Ali, Drejmond zna kako da hoda po toj liniji, odigrao je meč u kom je bio glasan, "vatren" ako to niste videli - izjavio je Kari.

Kari je odmah stao u odbranu svog saigrača i opleo po bosanskom košarkašu.

- Lako je bacati kamenje, nemam pojma o čemu priča, posebno kada si na pogrešnoj strani. Možete da shvatite da vam je neko u glavi kada proslavite na takav način, pa udarite o parket. Onda je Drejmond na to uzvratio. Jasno je da mu je Grin u glavi. Znamo šta se dogodilo prošli put i da je bio suspendovan, iskoristio je taj period da shvati neke stvari. Sada je to preneo na teren i odigrao meč na visokom nivou. Drej je takav igrač. Jasno je da neke stvari mora da kontroliše i da bude pažljiviji, ali živi za takve momente - podvukao je Kari.

 

Foto: Tanjug/AP Photo

 

 


Drejmond je meč završio sa 15 poena, devet asistencija i šest skokova, dok je Nurkić upisao šest poena, šest skokova i četiri asistencije. Svi su očekivali da će nevaljali košarkaš opet planuti ukoliko ga Nurkić 'pecne', međutim Grin tvrdi da je on taj koji je primao udarce i da se sve vreme suzdržavao da ih ne uzvrati.

- Baš me je tukao, pogledajte snimak, videćete mnogo tih situacija gde me je udarao. Znao sam da hoće da me izbaci sa meča, bilo je očigledno. Pokušao je da mi uđe u glavu, nije uspeo. Da je želeo da se šetam po terenu i da ćutim, to nikad neću uraditi jer ćutljivi momci nikada ne pobeđuju. Može da se vrati kući na istom konju na kom je došao. Izvinite, iskoristio sam psovku, nije trebalo. Naučio sam da smo mi veoma dobar tim kada sam na parketu i ljudi su to počeli da shvataju - izjavio je Grin.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija