• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2024

07:29

Ovo je zabrinjavajuće! Evo šta Danilović kaže da li će Jokić igrati za Srbiju

Tanjug

Košarka

Ovo je zabrinjavajuće! Evo šta Danilović kaže da li će Jokić igrati za Srbiju

Podeli vest

Mesecima se već postavlja pitanje da li će Nikola Jokić igrati za reprezentaciju Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu.

"Orlovi" su na minulom Svetskom prvestvu bez centra Denvera osvojili srebro, a navijači se nadaju da će sad igrati za reprezentaciju i juriti s saigračima najsjajnije odličje u Parizu.

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović govorio je o sastavu Srbije za Olimpijske igre, pa i o Nikoli Jokiću.  Na pitanje o njegovom nastupu na Igrama u Parizu, opet smo ostali bez konkretnog odgovora. 

- Sačekajte da vidimo da li će biti na spisku selektora - nasmejao se u interjuu za Žurnal Danilović. 

 

Foto: Starsportphoto

NPredrag Danilović

 

Prvi čovek Košarkaškog saveza kaže da još ima vremena, da je rano licitirati sa imenima.

- Bez šale, previše je rano govoriti o tome. Sezona je tek na polovini, sve nas raduju sjajne partije Jokića i Bogdanovića, drago mi je i što je Micić dobro startovao u Šarlotu. Ipak, nema potrebe licitirati sa imenima igrača koji će biti u sastavu. U svakom slučaju, nadam se da će Svetislav Pešić, Marina Maljković i Marko Ždero biti na slatkim mukama i da nam svima planove neće remetiti viša sila.

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

I Nikola Jokić je pre nekoliko meseci  pričao i o eventualnom nastupu za Srbiju na Olimpijskim igrama u Parizu. Tada je zabrinuo naciju.

- Daleko je. Neki ljudi mi stavljaju reči u usta, da sam nešto rekao što nisam. Selektor je prvi koji će znati. Uvek posle sezone porazgovaram sa familijom i timom - rekao je Jokić.

Prethodno je predsednik Olimpisjkog komiteta Božidar Maljković rekao da će naš najbolji igrač igrati na najvećoj svetskog sportskoj smotri.

 

 

Foto: Tanjug/AP

 

 



- Treba uzeti u obzir da smo do srebra došli bez NBA šampiona i MVP Nikole Jokiće, MVP Evrolige Vasilija Micića i Nikole Kalinića. Ekipa se ujedinila i izvukal ono najbolje iz svakog pojedinca. Tako je u svakom sportu. Mogu da budem ponosan na sezonu Novaka Đokovića i svetsko zlato Ivane Španović. Inače, već sam najavio da će svi igrati u Parizu, pa i Nikola Jokić. Igre u Parizu biće velika žurka, očekujem da će Srbija imati veliki broj učesnika - rekao je Maljković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija