• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

26.02.2024

06:16

Jokić je nemilosrdan! Isprozivao saigrače usred TV prenosa (VIDEO)

Tanjug/AP Photo

NBA

Jokić je nemilosrdan! Isprozivao saigrače usred TV prenosa (VIDEO)

Podeli vest

Nikola Jokić je odigrao još jednu čudesnu partiju, ispisao istoriju NBA lige, pa se našalio sa saigračima.

Košarkaši Denvera savladali Golden Stejt 119:10.  Centar Nagetsa meč je završio sa novim tripl-dablom, imao je 36 poena, 16 skokova i isto toliko asistencija. Ovo je našem asu 139. tripl-dabl u karijeri, pa je pretekao Lebrona Džejmsa na četvrtom mestu večne liste. Sad su ispred njega Medžik Džonson (168), Oskar Robertson (189) i Rasel Vestbruk (210). 

Posle sjajnog meča novinar ga je pitao šta su mu saigrači kupili nešto za rođendan, koji je bio pre nekoliko dana. Onda su usledile brutalne prozivke. 

 

Foto: Tanjug/AP Photo

 

 

- Ništa! Apsolutno ništa! Loši saigrači, loši saigrači! Užasni saigrači - nasmešio se srpski centar. 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NBA (@nba)

 

Jokić je stigao do 18. tripl-dabl učinka ove sezone, ali je, kako kaže, najvažnije što Denver pobeđuje. Ovo je Nagetsima bio treći trijumf u nizu.

- Imali smo tri poraza pre Ol-star pauze, a sada imamo tri pobede. Takve je igra, igra serija. U sezoni imate dobar period, loš period, a želite da dobar traje duže od lošeg. Mislim da idemo u dobrom smeru, to je najvažnija stvar - poručio je Jokić.

 

Foto: Tanjug/AP Photo

 

 

Srbinu su pomogli Džamal Marej sa 27 poena,  Aron Gordon je dodao 17, Kaldvel - Poup 13 poena. S druge strane, kod Voriorsa je bio od ostalih bio  Klej Tompson, koji je ubacio 23 poena, Stef Kari je utakmicu završio sa 20, Džonatan Kaminga je imao poen manje, a Endru Vigins je dao 14, dok je Drejmond Grin postigao samo sedam. Nagetsima je ovo treća vezana pobeda i na Zapadu je samo trenutno Minesota sa jednom pobedom više i dva poraza manje ispred njih, pa će biti borba za lidersko mesto. 

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija