• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

22.03.2024

06:22

Novi Jokićev tripl-dabl! Denver nastavio da gazi!

Tanjug/AP

NBA

Novi Jokićev tripl-dabl! Denver nastavio da gazi!

Podeli vest

Košarkaši Denvera pobedili su Njujork Nikse na domaćem terenu rezultatom 113:100.

Upisali su Nagetsi novi bitan trijumf, tako da su nastavili lov na prvu poziciju zapadne konferencije. Gledali smo ponovo sjajnu igru pulena Majkla Melouna. Domaći navijači su uživali u jako dobroj košarci. Kad god bi im se tim iz "velike jabuke" približio, našli su igrači Denvera način da zadrže rezučtatsku prednost.

Dvostruki MVP NBA lige Nikola Jokić upisao je čak 22. tripl-dabl učinak u tekućoj sezoni. Sjajni Srbin večeras je ubacio 30 poena, uz 14 skokova i 11 asistencija. Briljirao je na terenu večeras, a njegovi saigrači su takođe blistali pored njega.

 

 

Fantastičnu partiju je pružio Majkl Porter Džunior koji igra sve bolje kako sezona odmiče. On je postigao 31 poena, a uz to zabeležio i osam skokova. Nekadašnji 14. pik na NBA draftu ove sezone u proseku beleži 17,1 poen po meču.

Efikasan je bio i Džamal Marej sa 23 poena, 6 skokova i četiri asistencije, a pored njega u timu iz Kolorada dvocifren je bio još samo Eron Gordon sa 10 poena.

Protivnički tim predvodio je Džajlin Branson sa 26 poena, devet skokova i dve asistencije. Isaja Hartenstejn je meč završio sa 20 poena, osam skokova i tri asistencije.

Denver je ovom pobedom potvrdio fantastičnu formu. Naime, oni od Ol-star vikenda imaju 13 pobeda i samo dva poraza. Trenutno se nalaze na drugom mestu zapadne divizije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija