• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2023

06:59

Beloruskinja obrukala Novaka, evo šta mu je uradila!

ATAIMAGES

Novak Đoković

Beloruskinja obrukala Novaka, evo šta mu je uradila!

Podeli vest

Novak Đoković i Beloruskinja Arina Sabalenka su sjajni drugari, pa se teniserka malo našalila sa najboljim teniserom sveta ikada.

Đoković i Sabalenka su se družili i proćaskali pred mečeve drugog kola mastersa u Sinsinatiju, dok su čekali da izađu na teren. Đoković se zagrevao, a Sabalenka mu je dodavala loptice. Nastala je fotografija sa smešnim Novakovim izrazom lica, koju je Beloruskinja podelila na svom Instagram.

Beloruskinja je malo potkačila Novaka na društvenim mrežama, pošto nije uspeo da uhvati loptu. 

"Imaš 23 grend slem titule, a i dalje ne možeš da uhvatiš lopticu. Žao mi je, ali i nije", Nole, napisala je Sabalenka na Instagramu, a njenu objavu je podelio i srpski teniser i slatko se nasmejao.

 

 

 

 

Drugi teniser sveta plasirao se u treće kolo iako nije završio meč, Španac Alehandro Davidovič Fokina predao je dueč posle seta za Novaka, 6:4.  Srbin će u narednom kolu igrati protiv stare mušterije Francuza Gaela Monfisa koji je sa 7:5, 6:4 pobedio Aleksa de Minora. Taj meč počeće u noći između četvrtka i petka u 02.30, pa ponovo nema spavanja.

Đoković i Monfis su odigrali 18 mečeva, a Gael nijednom nije slavio protiv Srbina.

- Sjajan momak, poštujem ga jako, volim kao osobu. Mnogo uživanja i zabave daje navijačima, jedan je od najharizmatičnijih igrača, imali smo dosta mečeva na Turu. Vratio se, borio se sa povredama, možda bolje igra nego ikada. Svi govore o mojim godinama, ali i on je star isto kao i ja - rekao je Novak pred meč osmine finala.

Foto: reuters

 

 

S druge strane, i Arina Sabalenka je u osmini finala pošto je pobedila Li Na 7:5, 2:6, 6:4, a u narednom kolu je čeka 13. teniserka sveta Daria Kasatkina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija