• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2023

05:16

Nema spavanja! Evo kada Novak igra sledeći meč

printscreen/Sinsinati Instagram

Novak Đoković

Nema spavanja! Evo kada Novak igra sledeći meč

Podeli vest

Novak Đoković se pobedom nad Gaelom Monfisom plasirao u četvrtfinale Sinsinatija gde ga čeka Tejlor Fric, a poznato je kada će ova dva igrača izaći na teren.

Srpski teniser Novak Đoković ekspresno je savladao starog znanca Gaela Monfisa sa 6:3, 6:2 i tako je poveo u međusobni susretima sa 19:0.

Nole je tako izborio četvrtifinale Mastersa u Sinsinatiju gde ga čeka trenutno deveti teniser sveta Tejlor Fric iz Sjedinjenih Američkih Država.

Amerikanac je do četvrtfinala došao tako što mu je naš Dušan Lajović predao meč zbog povrede skočnog zgloba,

Novak Đoković i Tejlor Fric izlaze na teren u noći između petka i subote kao poslednji meč na centralnom terenu.

Meč neće početi pre 02.30 po srednjeevropskom vremenu, a ako se neki mečevi oduže ili padne ponoo kiša, moraćemo ponovo da se naoružamo strpljenjem

Bilo kako bilo, ponovo smo gledali sjajan performans Novaka Đokovića na teniskom terenu, a svi se nadamo da će tako nastaviti.

Novak je šest puta do sada pobedio Tejlora Frica u isto toliko susreta, ipak američki igrač nije nikako za podcenjivanje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!
Politika

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da se gađanje kamenicama Osnovne Škole "21. novembar" u Gojbulji, u opštini Vučitrn, kojom prilikom je slomljeno staklo na ulaznim vratima i jedna kamera, ne može se shvatiti drugačije, nego kao otvorena pretnja Srbima na Kosovu i Metohiji, kao i da su slični napadi koji su gotovo svakodnevni, posledica antisrpske politike Aljbina Kurtija.

21.05.2024

12:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija