• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2023

10:25

Au, haos u najavi! Novak opleo po Nadalu

EPA

Novak Đoković

Au, haos u najavi! Novak opleo po Nadalu

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković bez dlake na jeziku govorio je o svom najvećem rivalu, Špancu Rafaelu Nadalu!

Naš Nole dao je veliki intervju za čuveni američki ESPN i nimalo se nije ustezao da kaže šta misli.

To se pre svega odnosi na njegovog najvećeg rivala u karijeri, Španca Rafaela Nadala, Nole ga nije uvredio, ali je iskreno govorio o tome kako se njihov odnos menjao i skroz promenio od momenta kada su tek počeli da se nadmeću.

Najpre se dotakao imitacija kolega koje je često praktikovao kao mlad teniser i zabavljao publiku, a sa kojima je prestao kada su pojedinci, poput Rafe, počeli da se vređaju.

Osvajač 24 grend slema smatra da su Nadalu imitacije počele da smetaju kada je Novak posle mnogo muke počeo da pronalazi recept za pobedu protiv "bika sa Majorke".

- Na početku karijere, kada me je razbijao na terenu, bilo mu je u redu da ga imitiram. Ali, kada sam ja počeo da dobijam neke mečeve, osetio sam da se energija malo promenila - rekao je Novak u intervjuu koji je sa njim radio slavni ameriki teniser Džon Mekinro.

Sudeći po dosadašnjim Rafinim reakcijima, pretpostavlja se da neće odgovarati Novaku i bilo kako reagovati na prozivku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija