• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.12.2023

12:12

Novak i Olga grme na plaži! Skinuli se u kupaće, svi su ih neprestano gledali! (FOTO/VIDEO)

Starsportphoto

Novak Đoković

Novak i Olga grme na plaži! Skinuli se u kupaće, svi su ih neprestano gledali! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Srpski teniseri Novak Đoković i Olga Danilović stigli su juče u Australiju, a nakon što su se odmorili od napornog puta otišli su u provod!

Naši slavni sportisti predstavljaće svoju zemlju na Junajted kupu u Pertu od 31. decembra. 

Sa njima su i najbolji mladi teniser Srbije Hamad Međedović i Viktor Troicki, nekada 13. teniser sveta, sada trener momka iz Novog Pazara, a kako se može videti na snimcima i slikama svi oni se odlično provode u sunčanoj Australiji.

Foto: Twitter printscreen

Olga, Hamad, Troicki i Novak uživali su na plaži u Pertu

 

Oni su najpre u uniformi tima Srbija pozirali fotoreporterima sa velikim osmesima na licima, a onda su odlučili da se opuste i okupaju u Indijskom okeanu.

Skinuli su se u kupaće i oduševili sve prisutne jer su zbijali šale i pričali kao sav normalan svet, a ne poznate ličnosti koje mediji prate u spotu.

 

 

Osim toga, Nole je slobodno vreme iskoristio i za druženje sa životinjama, koje, kako je ranije govorio, mnogo voli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tennis TV (@tennistv)

 

Nole je pravio selfi sa preslatkom životinjom kvokom, torbarom veličine, primera radi, prosečne mačke, koja živi u Australiji.

Srbin se i mazio sa njom, a nasmejana kvoka mu je sve vreme pozirala. Posle toga, Novak je stigao i da se provoza helikopterom, a nije propustio da sa fanovima podeli selfi sa velikih visina.

Foto: Instagram printscreen

 

 

Srbiju će na Junajted kupu predstavljati i Natalija Stevanović, a svi oni će igrati u E grupi, protiv Češke i Kine.

Prvi meč igramo sa Kinezima 31. decembra. Đoković će najpre igrati protiv Džindžen Dženga iz Kine u nedelju od 10.00 što je idealan termin za sve ljubitelje tenisa u Srbiji. Potom će na teren izaći Olga Danilović koja će odmeriti snage sa Ćinven Dženg koja je 15. na planeti.

Drugi meč na Junajted kupu, Srbija igra 2. januara protiv Češke, a taj susret je na programu od tri ujutru po vremenu u Srbiji. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija