• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.01.2024

12:19

Novak propušta AO?! Panika među navijačima srpskog asa

EPA Images

Novak Đoković

Novak propušta AO?! Panika među navijačima srpskog asa

Podeli vest

Najbolji srpski teniser ima bolove u desnoj ruci i to je ozbiljno zabrinulo sve njegove fanove.

Takmičenje na Junajted kupu u Pertu izazvalo je probleme Novaku Đokoviću (36), koji se vidno muči sa povredom zgloba.

Srpski as je juče, čak i u takvom stanju, uspeo da savlada Čeha Jiržija Lehečku sa 2:1 (6:1, 6:7, 6:1), ali se danas situacija očigledno pogoršala. To je i rezultiralo porazom od Aleksa de Minora od 2:0 (6:4, 6:4) u prvom četvrtfinalnom duelu sa Australijom.

Nole je pred početka osmog gema u prvom setu zatražio pomoć doktora. On mu je masirao ruku, a kada je prvi reket sveta hteo da uzme medicinski tajm-aut, sudija mu to nije dozvolio. Novak je zbog toga vidno pobesneo, ali je nastavio meč i na kraju izgubio.

Foto: EPA Images

 

Međutim, društvene mreže u zatrpane komentarima Noletovih navijača, koji strahuju da bi on zbog povrede mogao da propusti predstojeći Australijan open (od 14. do 28. januara), na kojem bi trebao da brani titulu, odnosno juri ukupno 11. trofej u Melburnu.

"Iskreno se nadam da će se Novak oporaviti do starta AO, brine me ovo".

"Zašto je on uopšte igrao meč protiv De Minora, a ne Međedović? Bizarna odluka, povreda se pogoršala".

"Trebalo bi Novak da se povuče sa besmislenih timskih takmičenja i da se spremi za Australijan open. To je jedino bitno".

"Zašto Đoković zaboga igra na ovom nebitnom turniru pred grend slem?"

Foto: AP PHOTO

 

Međutim, ima i onih koji veruju da će Nole uspeti da se oporavi i da će sigurno slaviti u Melburnu.

"Novak zna šta radi i jedna stvar je sigurna, a to je da nikada ne odustaje od borbe, bilo da gubi ili pobeđuje".

"Đoković se očigledno bori sa povredom samo nekoliko dana pred start Australijan opena. Zato u potpunosti predviđam da će osvojiti grend slem u Melburnu".

"I osvojiće AO bez izgubljenog seta".

Na kraju, navijači Rafaela Nadala su se našalili da je povratak španskog asa na teren posle godinu dana uticao na Srbina.

"Nadal se tek vratio i ovo se dešava? Neko se izgleda uplašio".

"Rafa je ponovo na terenu, a Đoković je već izgubio glavu".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Licemerno! DSS Boru Novakovića prozvao Bora Solunac, sada ga stavili za nosioca izborne liste u Novom Sadu
Izbori 2024

Licemerno! DSS Boru Novakovića prozvao Bora Solunac, sada ga stavili za nosioca izborne liste u Novom Sadu

U borbi za vlast svе sе zaboravlja. Aktuеlni partnеri i saradnici, DSS i DS su dvе strankе čiji su sukobi i trvеnja obеlеžili političku istoriju Srbijе nakon 5, oktobra. Afеra "Solun" iz 2001. godinе, čiji jе glavni protagonista bio jеdan od sadašnjih nosilaca ujеdinjеnе opozicionе listе za gradskе izborе Borislav Novaković, bila jе okidač za otvorеni politički rat na liniji DSS i ostatak DOS-a.

10.05.2024

17:52

Vesti

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)
Politika

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)

Ministar kulture Nikola Selaković istakao je na otvaranju izložbe Mikelanđela Pistoleta "Preventivni mir" u Muzeju savremene umetnosti da "ako umetnost uvek govori univerzalnim jezikom, ona najbolje progovara u delima umetnika kao što je Pistoleto, koji se upravo jezikom umetnosti bori za univerzalne vrednosti humanosti i kreativnosti".

10.05.2024

19:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija