• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.01.2024

11:41

Katastrofa za Srbiju! Poraz povređenog Đokovića posle skandaloznog meča u Pertu!

AP PHOTO

Tenis

Katastrofa za Srbiju! Poraz povređenog Đokovića posle skandaloznog meča u Pertu!

Podeli vest

Novak Đoković je poražen od Aleksa De Minora 6:4, 6:4 u prvom meču četvrtfinala Junajted kupa između Srbije i Australije.

Ovog puta je povreda zgloba bila jača od Novaka Đokovića.

Delovalo je da povreda zgloba desne ruke neće biti problem, ali ipak jeste. Nije mogao naš teniser protiv De Minora da igra na vrhunskom nivou. Zglob, koji ga je  mučio od meča sa Česima, sprečio je našeg asa da odigrao duel u šestoj brzini i da upiše rutinsku pobedu, koju su svi očekivali.

 

Foto: AP PHOTO

 

 

Nije bilo problema u prvom setu do sedmog gema, kada je naš tražio pomoć doktora, a onda je domaćin napravio skandal. Prvo nisu dozvolili Novaku medicinski tajm aut, pa je on u narednom gemu ostao bez servisa, a potom kada je dobio pomoć, doktor mu je rekao da ne može da trenira isto mesto kao juče. Zbog toga je Srbin poludeo i na kraju posle 50 minuta igre izgubio prvi set sa 6:4.

Foto: EPAIMAGES

 

 

U nastavku meča je bilo jasno da Novak ne može da igra kako želi, mučila ga je povreda, videli smo i bolne grimase na licu. Imao je problema kada je servirao, često grešio, ali nije želeo da odustane. Borio se, iako se mučio. S druge strane je De Minor igrao kao u transu, s lakoćom osvajao gemove, brejk napravio u sedmom gemu, koji je bez problema potvrdio, poveo 5:3 i tada je bilo jasno da povređeni Đoković ne može da preokreta. 

 

Foto: EPA Images

 

 

Nije imao snage prvi teniser sveta za veleobrt! Nadamo se da nije rizikovao ozbiljniju povredu koja bi ga sprečila da igra na Australijan openu, na kom bi jurio 25. grend slem u karijeri. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija