• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2024

03:37

Đoković još jednom pokazao da je veliki čovek!

EPA-EFE/JAMES ROSS

Novak Đoković

Đoković još jednom pokazao da je veliki čovek!

Podeli vest

Novak Đoković, najbolji teniser sveta svih vremena, nedavno je pokazao da je, ne samo veliki šampion, nego i čovek.

Novinar Majk Dikson preminuo je u Melburnu dok je pratio Australijan open. Diksonu je pozlilo u Melburnu, a ta vest je pogodila teniski svet. 

Među onima koji su se oprostili od čuvenog britanskog novinara koji je čak 38 godina pratio tenis bio je Novak Đoković koji se oglasio na Tviteru.

"Saučešće porodici Majka Diksona. Počivaj u miru“, napisao je Đoković.

Našem teniseru nije bilo važno što je godinama bio na meti kritika pomenutog novinara. Dikson je našeg tenisera često napadao jer ne želi da primi vakcinu protiv kovida i tražio je da se izbaci iz takmičenja zbog "antivakserskog stava“. Ovi napadi su naročito bili aktivni tokom Melburna 2022. godine, kada je Australija deportovala Đokovića jer nije vakcinisan.

Foto: EPA-EFE/JAMES ROSS

 

 

Međutim, prošle godine su se sreli na jednom turniru, a Nole je i tada pokazao zašto je legenda.

- Sat vremena pre početka meča, svetski broj 1 se petljao blizu medija centra, a slučajno sam prošao pored njega. Primetio me je i odlučio da dođe da se pozdravi." Lepo je videti poznato lice" - otkrio je nedavno Dikson.

Piznao je tada da njegov odnos sa Đokovićem nije bio najbolji u prošlosti.

- Istina, bio sam među onima koji su povremeno kritikovali Đokovića, teško da je on neko čija je karijera izbegavala kontroverze, bilo je i nekoliko oštrih razmena na konferencijama za štampu. Ali, bilo je i smeha, a on je jedan od najfascinantniji od ljudi, veoma inteligentan i opsednut radoznalošću o životu koja je vredna divljenja - priznao je pre nekoliko meseci Dikson.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić: Radimo na boljoj saobraćajnoj povezanosti sa Rumunijom
Politika

Vesić: Radimo na boljoj saobraćajnoj povezanosti sa Rumunijom

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i ambasadorka Rumunije u Srbiji Silvija Davidoju saglasili su se danas da bi dobri politički odnosi dve zemlje trebalo da utiču i na poboljšanje ekonomskih odnosa odnosno bolju saobraćajnu povezanost čemu bi, kako su naveli, doprinela realizacija projekata pre svega u oblasti putne i železničke infrastrukture.

03.06.2024

17:24

Realizacija zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja Srbije i Srpske! Održan sastanak troje ministara
Politika

Realizacija zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja Srbije i Srpske! Održan sastanak troje ministara

Ministar kulture Republike Srbije Nikola Selaković i ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović dogovorili su danas, na sastanku u Beogradu, sa ministarkom prosvete i kulture Republike Srpske Željkom Stojičić, realizaciju zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja i naglasili da je nastavak zajedničkog rada u najboljem interesu Republike Srbije i Republike Srpske, kao i srpskog naroda u celini.

03.06.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija