• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

12.03.2024

06:36

Besan kao ris, poludeo je zbog poena! Novak se svađao sa sudijom (VIDEO)

tanjug/ap

Novak Đoković

Besan kao ris, poludeo je zbog poena! Novak se svađao sa sudijom (VIDEO)

Podeli vest

Novak Đoković ispao je sa Indijan Velsa, pošto je u trećem kolu poražen od anonimusa Luke Nardija, 123. na svetu, sa 6:4, 3:6, 6:3.

Novak je daleko od željene forme. Bio mu je ovo prvi turnir posle skoro 50 dana pauze, pošto nije igrao od Australijan opena. U prvom meču na turniru je posle tri seeta  pobedio Aleksandra Vukića (6:2, 5:7, 6:3), ali Italijana nije mogao. 

Posle gubitka prvog seta, Nole je drugi počeo sjajno, napravio brejka za 2:0, ali je Italijan već u narednom gemu stigao do ribrejka na retko viđen način. Zbunio se i prevario Novaka.

Nardi je mislio da je Đoković odservirao duplu grešku, pa je stao, ali je vratio loptu u polje. Posle toga je Novak odigrao jedan udarac, ali je onda i on stao, izgubio poen, posle čega je usledila rasprava sa sudijom, jer je naš teniser bio ljut zbog cele situacije.

- Kada on stane, zar to ne znači da i poen staje? Jasno je stao.  Stao sam i ja. Čovek je odigrao i stao je - rekao je Novak sudiji. 

 

Foto: tanjug/ap

Novak Đoković

 

Sudija Greg Alensvort je objasnio da to ne znači da je poen gotov, pa su nastavili da se svađaju.

- Da, ali situacija je bila takva da je on mislio da je lopta u autu, i samo je stao. To je to.

Usledilo je i objašnjenje sudije:

- Razumem šta hoćeš da kažeš, ali za mene to nije osnova da on izgubi poen. Da je viknuo "aut" ili pokazao nešto tako, onda u redu, ali nije uradio ništa da zapravo zaustavi poen. 

Pogledajte svađu Novaka sa sudijom.

 

 

 

Nardi je najslabije rangirani igrač koji ga je dobio na ATP 1000 jer zauzima 123. poziciju na rang listi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija