• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

27.03.2024

14:03

Bolesnici! Đokoviću treba psihijatar! Sad će se videti kakva je rupa... Hrvati opleli po Srbinu zbog Gorana!

Tanjug/AP

Novak Đoković

Bolesnici! Đokoviću treba psihijatar! Sad će se videti kakva je rupa... Hrvati opleli po Srbinu zbog Gorana!

Podeli vest

Isfrustrirani hrvatski navijači osuli su drvlje i kamenje po Novaku Đokoviću, najboljem teniseru svih vremena, jer je rešio da se raziđe sa trenerom Goranom Ivaniševićem (52).

Prvi reket sveta saopštio je danas da je raskinuo saradnju sa Goranom Ivaniševićem, što je podiglo veliku prašinu u Hrvatskoj.

Naime, najbolji teniser svih vremena se u emotivnoj objavi zahvalio hrvatskom stručnjaku na svemu i otkrio da su odlučili da se rastanu pre nekoliko dana.

 

 

 

 

"Goran i ja smo pre nekoliko dana odlučili da prekinemo saradnju. Naša hemija na terenu imala je uspona i padova, ali naše prijateljstvo bilo je čvrsto. Ponosno sam da kažem (nisam siguran da on jeste) da osim što smo zajedno osvajali turnire, imali smo sporednu bitku, Parčizi (društvena igra, prim. nov.), koja je trajala mnogo godina. I, taj turnir za nas nikad ne prestaje. Šefinjo, hvala ti za sve prijatelju moj. Volim te", napisao je Novak.

 

Foto: Reuters

 

 

Ova vest je kao bomba odjeknula u Hrvatskoj, a tamošnji fanatici su umislili da je Ivanišević veći od Đokovića.

Nisu mogli da sakriju koliko su iskompleksirani, pa su počeli da pljuju sportistu kojeg godinama svojataju.

 

 

Foto: printscreen

 

 

 

"Napokon pad Srbina hrvatskog porekla, sada će se videti koja je on rupa bez genijalnog Ivaniševića" - samo je jedan od zluradih komenrtara.

 

Foto: profimedia

 

 

 

"Novak je jedan od najtežih karaktera u svetu sporta. Njega može da trenira samo neko ko ima ogroman autoritet. Dobro bi mu došao psihijatar, jer ono ponašanje koje je trpeo Goran, ne priliči osobi tih godina" - smatra drugi Hrvat.

Još pre nekoliko dana se na mreži "X" Krejg Šapiro, američki režiser koji ima svoj teniski podkast u kom su mu gostovala brojna velika imena "belog sporta", pisao je da Novak nije zadovoljan svojim timom.

Podsetimo, Ivanišević je postao deo tima najboljeg tenisera ikada 2019. godine, a prvo je delio ulogu trenera sa Marijanom Vajdom, pa je nakon odlaska Slovaka postao Đokovićev prvi trener. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija