• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

27.03.2024

10:10

Šok! Ovo je razlog prekida saradnje Đokovića i Ivaniševića?!

profimedia

Novak Đoković

Šok! Ovo je razlog prekida saradnje Đokovića i Ivaniševića?!

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković saopštio je da više ne sarađuje sa hrvatskim trenerom, ali nije naveo razloge prekida saradnje.

Nole se oglasio na društvenim mrežama i u emotivnoj poruci poručio nekadašnjem šampionu Vimbldona da ga voli i zahvalio mu se na svemu, ali nije otkrio detalje prekida saradnje.

Međutim, još pre nekoliko dana se na mreži "X" Krejg Šapiro, američki režiser koji ima svoj teniski podkast u kom su mu gostovala brojna velika imena "belog sporta, pisao je da Novak nije zadovoljan svojim timom.

"Upravo sam čuo od izvora bliskog Novaku, da je Srbin nezadovoljan svojim timom i da će napraviti promene", napisao je Šapiro koji trenutno boravi na mastersu u Majamiju i često ima insajderske informacije o teniserima i teniserkama.

Novak se u svojoj objavi prisetio i momenta kada je odlučio da započne saradnju sa nekadašnjim osvajačem Vimbldona.

"Jasno se sećam trenutka kada sam pozvao Gorana da bude deo mog tima. Bilo je to davne 2018. godine, i Marijan Vajda i ja smo želeli da unesemo inovacije i magiju serviranja u naš tim. U stvari, ne samo da smo doneli servis, već i mnogo smeha, zabave, broj jedan na rang listi na kraju godine, obaranja rekorda i još 12 grend slemova (i nekoliko finala) od tada. Jesam li spomenuo i malo drame? Fanovi će znati", našalio se Novak.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija