• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

10.01.2016

10:12

GRBIĆ POSLE NEUSPEHA: Dogovor je bio da ostanem do Rija, savez će odlučiti šta dalje

Ostali sportovi

GRBIĆ POSLE NEUSPEHA: Dogovor je bio da ostanem do Rija, savez će odlučiti šta dalje

Podeli vest

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić rekao je da nije razmišljao da podnese ostavku posle neuspeha u kvalifikacijama za Olimpijske igre, jer je ionako imao dogovor da ostane do takmičenja u Riju

 

 

Grbić je u razgovoru za "Žurnal" rekao da je svestan neuspeha i da će o njegovoj sudbini na mestu selektora odlučivati Odbojkaški savez Srbije.

- Imao sam dogovor da vodim reprezentaciju do Rija. S obzirom na rezultate koje smo postigli i činjenicu da nećemo učestvovati na Olimpijskim igrama, svestan sam da je i moja pozicija na mestu selektora pod znakom pitanja. Ubeđen sam da će Odbojkaški savez, kao i svih prethodnih godina, doneti pravu odluku, kakva god ona bila - rekao je Nikola Grbić.

Pobedu na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre odnela je reprezentacija Rusije.

GRBIĆ ZANEMEO: Nisam često ostajao bez reči! KOVAČEVIĆ: Slomljen sam!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dobrivoje

pre 8 godina

OSTAVKA selektora Grbića,jer je prerano došao na to mesto...pored jednog Bobe Kovača...i totalno podmlađivanje reprezentacije,zahvaliti im se lepo- ubeđene italijanske primadone neka igraju lepo u Italiji,kao do sada jer tamo u svojim klubovima igraju 120 %, a u dresu Srbije?Tuga...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija