• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.07.2016

21:33

(VIDEO) GRBIĆ NE ZAREZUJE SUDIJE: Pustite Šabana, on je debil, dajte da dobijemo utakmicu!

Ostali sportovi

(VIDEO) GRBIĆ NE ZAREZUJE SUDIJE: Pustite Šabana, on je debil, dajte da dobijemo utakmicu!

Podeli vest

Driblale su sudije odbojkaše Srbije u četvrtom i petom setu polufinala protiv Italije (3:2), a slektor Nikola Grbrić je samo jednom rečenicom obrnuo situaciju u našu korist

Sudija Nasr Šaban je posebno u finišu četvrtog seta skakao po živcima našim odbojkašima , a selektor Grbić je zbog prigovora dobio crveni karton. 

Kako bi vratio igrače na pravi put, da što pre zaborave sudijsku nepravdu Grbić im je tokom tajm-auta poručio. 

- Daj zaje*ite sudiju, dobićemo crveni karton! Daj da probamo da iskoristimo što je on (sudija) debil da ih dobijemo sada - poručio je Grbić igračima, dok  mu je jedan dobacio da je već dobio karton.

Ovako Nikola Grbić motiviše igrače:

Italija je uspela da dobije četvrti set i izbori egal, ali smo sjajno odigrali pet set i plasirali se u finale.

Pogledajte kako je izgledao tajm-aut selektora Srbije u finišu meča, kada se lomio rezultat.

Srbija će u finalu Svetske lige igrati sa pobednikom duela Brazil - Francuska.

Jedna je stvar kada sudija greši na obe strane, ali večeras nisam video nijednu spornu loptu da nama dodeljen poen, u trenucima kada nije bilo "čelendža"
Nikola Grbić, selektor Srbije

- Ponosan sam na momke i šta su sve izdržali, uz jučerašnji meč sa Francuskom. Drugi dan zaredom pet setova, pritisak od važnosti meča, znali smo da će biti teško i dugo... Važna pobeda zbog morala -  rekao je Grbić posle utakmice.

Selektor je jasno istakao da je nezadovoljan suđenjem, smatra da aršini nisu bili jednaki.

- Dragan Stanković je rekao je suđenje bilo katastrofalno. Retko mi se dešavalo da vidim ovakvo suđenje. Jedna je stvar kada sudija greši na obe strane, ali večeras nisam video nijednu spornu loptu da nama dodeljen poen, u trenucima kada nije bilo "čelendža". Uspeli su da nas izbace iz takta u četvrtom setu".

Srpski odbojkaši u finalu u nedelju od 20.30 sati igraju sa boljim iz duela između Brazila i Francuske.

- Moramo da skoncentrišemo na finale, imamo vremena da se odmorimo i pripremimo. Finale izuskuje veliki napor, ali ujedno i veliku motivaciju. Prošle godine smo takođe izborili finale posle trijumfa u pet setova, želim samo da budemo srčani kao do sada, a rezulultat neka bude kakav bude - zaključio je Grbić.

SRBIJA U FINALU SVETSKE LIGE! Odbojkaši posle drame srušili Italiju 3:2


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija