• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.08.2017

21:58

(VIDEO/FOTO) PROKLETI PAPIR! Evo Ivaninog skoka za medalju koju su joj ukrali!

Ostali sportovi

(VIDEO/FOTO) PROKLETI PAPIR! Evo Ivaninog skoka za medalju koju su joj ukrali!

Podeli vest

Ivana Španović je zbog traga koji je ostavio broj sa dresa ostakla bez medalje na Svestkom prvenstvu u Londonu pa se naša atletičarka zbog ovog neviđenog skandala žalila

Iz našeg Atletskog saveza kažu da ne znaju da se ikada dogodilo da se broj registruje prilikom skoka.

Predstavnici Atletskog saveza Srbije u Londonu, uložili su žalbu na izmeren poslednji skok. Ali, sve je bilo džabe, komisija je odbila želbu.

- Komisija nije uzela u obzir elektronske uređaje. Doneli su odluku isključivo na osnovu video snimka - napisao je  na Tviteru Veselin Jevrosimović, predsednik Atletskog saveza Srbije .

Na na snimku Ivaninog poslednjeg skoka izgledalo je da je skočila preko sedam metara, možda 7,05,  ali su zvanični podaci pokazali da je to bio skok od 6,91 metara. Neverovatnog peha desio se našoj atletičarki, pošto joj se odlepio broj prilikom skoka i ostavio trag u pesku. 
 


Nova svetska šampionka je Britni Ris iz SAD sa rezulatom 7,02 metara, a srebro je otišlo Ruskinji Dariji Klišinoj sa 7,00.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Тако су и Чавићу украли злато...Стигао човек ПРВИ...али, шта вреди кад смо мала земља...А њима требају "ЗЛАТА" за неке рекламе и "пување" спонзора.......Штета што остали АЛТЕТИЧАРИ или... ПЛИВАЧИ, нису...чули за фер-плеј...? Тога више изгледа... - нема...?

grckizet

pre 6 godina

To je veliki laz. Srbija nije mala zemlja. Servi/Slaveni su najveci narod u svjetu. I zato sto Inglezi ne puste Srba ni da disu.

Lala iz Banata

pre 6 godina

СРБИ су велики народ...али Србија је мала држава...!! Поставимо ствари онакве какве су...Знам ја врло добро да је ВИНЧА колевка БЕЛЕ ЦИВЛИЗАЦИЈЕ...!! Као што знам да је винчанско писмо најстарије на свету... - старије од египатских -ХИЈЕРОГЛИФА...! А древни Санскрит... заправо наш ....- српски језик...!!

petar

pre 6 godina

Da li bi u trci na 100 metara, recimo, pobedio atletičar kojem je ispred ostalih takmičara kroz cilj "prošao" otkačeni, (odlepljen) i broj"?

ZELJKO

pre 6 godina

U LONDONU ???SASVIM PRILICI I OCEKIVANO JE ,TAKO DA TO NIJE IZNENADJENJE PREMA NAMA...MOZDA NEKAD BUDE BOLJE

Darko

pre 6 godina

Svesni smo koliko je godina discipline i napornih treninga iza Ivane. Najbitnije je da posle ovakog peha ostane jaka , kvalitet je potvrdjen , medalje ce doci. Srcem uz ivanu.

mili

pre 6 godina

Pravilo je jasno i za sve vazi.Ovo je propust njenog trenera na stazi koji nije proverio kako stoji broj na njenim ledjima jer se verovatno delimicno odlepio pri prethodnim skokovima.Pre svakog skoka treba da proveri broj i da ga reklamira odmah pre skoka ako je odlepljen.Aljkavost tog coveka je ostavila Spanovicku bez medalje.Realno

Zoran Milosavljević

pre 6 godina

Na usporenom snimku nema broja. Pretpostavkaje da je trag od broja. Trener je na tribinama i ne može da ništa kontroliše. Ima neki trag ali se ne zna odakle.

surovi

pre 6 godina

ako si ti onaj "mili" koji je svirao ujacima na proslavi oluje onda mi je tvoj komentar jasan ...... !!!

Subotica

pre 6 godina

Pravila su jasna ali ne vaze za nabedjenu naciju poput Amarike! Njihova sprinterka je uzela zlato a pobedila je tako sto je skocila na glavu kao u bazen a pravilo kaze da se mere prsa i nikom nista. Za amere ne vazi ni doping test! Odavno govorim da pre svake olimpijade ili svetskog prvenstva odmah treba Americi podeliti svo zlato pa neka idu kuci a drugi neka se lepo takmice! Zar je broj oprema ili je samo sudijska oznaka?! Ajd da joj je spala sprinterica ili da su joj spale gace ali nalepnica koja sluzi za tupave sudije...sramota!

jov

pre 6 godina

da je amerikanka fer ,priznala bi Ivanin skok kao pobednički a ona bi dobila priznanje za fer plej od celog sveta.

pera

pre 6 godina

na povrsini peska ima preko pedeset tragova,jer povrsina nije ni izranata kako treba,evo na slici se vidi da je povrsina izbbrazdana i mozes da tvrdis sta hoces jer tragova ima koliko hoces.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija