• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

24.02.2018

09:12

NE ZNA SE KO PIJE, A KO PLAĆA! Cvetkoviću odzvonilo, Matić ili stranac na klupi "orlova"!

Ostali sportovi

NE ZNA SE KO PIJE, A KO PLAĆA! Cvetkoviću odzvonilo, Matić ili stranac na klupi "orlova"!

Podeli vest

Jovica Cvetković je može se već sada reći bivši selektor i samo se čeka utorak da na sastanku Upravnog odbora RSS odluka bude ozvaničena

Nema dileme, Cvetković će posle skandala i sukoba sa igračima, biti smenjen i to jer je prekršio više odredaba ugovora, pišu Večernje novosti.

U srpskom rukometu se ne zna ko pije a ko plaća, ali bukvalno! Selektor Cvetković je optužio igrače da su bančili tokom Evropskog prvenstva u Hrvatskoj, a oni njega da je pijan vodio mečeve.

Sada se postavlja pitanje ko će na užarenu klupu "orlova", a među glavnim kandidatima je Vladan Matić, koji je već bio selektor u periodu od 2013. do 2014. godine, ali se nije proslavio.

Druga opcija je stranac, za kojeg se potpredsednik Dragan Škrbić zalagao i pre dolaska Cvetvkovića.  

NOVA BRUKA SRPSKOG RUKOMETA: Cvetković ispljuvao igrače, oni ga optužili da laže! 

RUKOMETAŠI RAZVALILI SELEKTORA: Stalno pijani Cvetković ne zna ni za koji klub mu nastupaju igrači!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija