• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2018

21:38

RED BUL EKSPLODIRAO U MEKSIKU! Rikardu pol pozicija, Hamilton treći!

Ostali sportovi

RED BUL EKSPLODIRAO U MEKSIKU! Rikardu pol pozicija, Hamilton treći!

Podeli vest

Australijanac Danijel Rikardo osvojio je pol poziciju za Veliku nagradu Meksika koja je na programu je u nedelju (20.10)

 

Australijanac je bio ispred timskog kolege Maksa Ferstapena dok je treće mesto na startu izborio lider šampionata Luis Hamilson. Četvrto vreme imao njegov je prvi pratilac u borbi za titulu Sebastijan Fetel.

Rikardo je u poslednjem krugu postavio rekord staze "Ermanos Rodriges" sa 1:14,759 minuta.

- Nismo imali čist krug na treninzima, ali sam znao da bolid ima brzinu. To je Maks pokazivao celog vikenda. Nisam bio uveren da imam najbolju vožnju, osećao sam da je tu negde, ali sam bio opušten. Sada sam uzbuđen, ovo sam uradio još samo u Monaku - rekao je Rikardo. 

Hamilton uoči VN Meksika ima 70 bodova više od Fetela, a za peti titulu biće mu dovoljno najmanje sedmo mesto na trci u nedelju. Prvih deset na startu trke na "Ermanos Rodriges" stazi kompletiraju Valteri Botas, Kimi Raikonen, Niko Hilkenberg, Karlos Sajnc, Šarl Lekler i Markus Erikson. 
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija