• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.10.2019

08:27

(VIDEO) STRAŠAN RAD RUKU! Kad ovaj MMA Srbin udara, SVE PUCA!

Ostali sportovi

(VIDEO) STRAŠAN RAD RUKU! Kad ovaj MMA Srbin udara, SVE PUCA!

Podeli vest

Aleksandar Rakić ima blistavu MMA budućnost! Stručnjaci kažu da bi ovaj Srbin iz Austrije mogao da bude najbolji na svetu u ovom sportu. Dovoljno je da vidite delić njegovog treninga i sve će vam biti jasno

Rakić melje rivale u UFC! Očekuje ga borba protiv Ozdemira i ako slavi, gotovo je izvesno da će dobiti priliku da napadne sam vrh. 

Poznat je kao neko ko vredno radi na sebi, a Rakićev trener objavio je deo bokserskog treniga. I zaista, izgleda impresivno. Njegove ruke su toliko brze da rival ni ne vidi šta sledi.

Rakića očekuju veliki izazovi, a jedno je sigurno biće potpuno spreman.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Crni

pre 4 godine

100% buduci sampion najjace mma organizacije UFC, covek je masina prava i jedini je koji moze ugroziti najboljeg u toj kategoriji Dzona Dzonsa koji je ziva kegenda ali tek za god ili dve jer sam Rakic kaze da mu toliko treba za Dzonsa jer je ovaj jedan i jedinatven borac u svetu mma. Rakic ima borbu 21 decembra protiv opasnog Volkana Ozdrmira ali ce ga resiti sigurno. Aleksandar je masina sto se tice posvecenisti i treninga, nedavno je dobio dete i zbog te borbe 21-og dec nece spavati u stanu sa porodicom jer mora imati miran san i mora biti fokusiran na borbu jer je to opasan sport. Nadam se da cete pisati vise o MMA i boksu jer do kraja godine u boksu u svim kategorijama ce biti par vrhunskih borbi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija