• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.08.2020

14:31

PARTIZAN HOĆE OFANZIVCA, ALI SE UMEŠAO JOŠ JEDAN SRPSKI KLUB! Borac čeka ponude iz Beograda!

Ostali sportovi

PARTIZAN HOĆE OFANZIVCA, ALI SE UMEŠAO JOŠ JEDAN SRPSKI KLUB! Borac čeka ponude iz Beograda!

Podeli vest

Fudbaler Borca iz Banjaluke Almedin Ziljkić privukao je pažnju srpskih klubova kada je nedavno gostovao na Marakani protiv Crvene zvezde

 

Borac iz Banja Luke je prošle nedelje gostovao u Beogradu i odigrao prijateljski susret sa Crvenom zvezdom, a bez obzira na poraz jedan igrač je posebno privukao pažnju na sebe.

HTEO SAM U PARTIZAN, ALI ME ONI NISU HTELI! Vezista otkrio zašto se vratio u Srbiju!

Držao je kompletnu levu stranu, zadavao dosta problema odbrani crveno-belih, a na subotnjoj premijeri nove sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine postigao je gol u pobedi Borca protiv Mladosti (6:0).

Foto: Starsportphoto

Reč je o Almedinu Ziljkiću, koji nije nepoznat igrač u Srbiji jer je već nastupao za Novi Pazar i Donji Srem, a prema navodima portala SportSport.ba mogao bi da se vrati u Srbiju.

Borac je, piše ovaj portal, u pregovorima sa Partizanom i Čukaričkim oko prelaska Ziljkića, a kako brzonogi fudbaler ima ugovor do 2022. godine klubu iz Republike Srpske sleduje i obeštećenje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija