• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.05.2022

15:37

AMERIKANAC DOBIO DŽAK PARA! Brejdi će zarađivati milione kad ode u penziju, a evo šta će raditi!

Ostali sportovi

AMERIKANAC DOBIO DŽAK PARA! Brejdi će zarađivati milione kad ode u penziju, a evo šta će raditi!

Podeli vest

Tom Brejdi će posle igračke karijere postati stručni konsultant za NFL

To to nikoga iznedilo, ali hoće plata koju će dobiti Tom Brejdi za pomenuti posao. Kako prenose američki mediji, Foks Sports će platiti Brejdiju 375 miliona dolara za deset sezona.

Primera radi, Brejdi je za 22 godine u NFL ligi zaradio 333 milion dolara, iako je najbolji igrač u istoriji ovog sporta.

Brejdi je istakao da je uzbuđen zbog prilike koju je dobio na Foksu. Međutim, nećemo skoro moći da čujemo njegove analize NFL utakmica jer će i sledeće sezone igrati za Tampa Bej Bakanirse. 

- Tom neće pokrivati samo najveće NFL utakmice uz Kevina Burkhardta, već će imati ulogu ambasadora i promovisaće razne događaje. Počastvovani smo što je prihvatio našu ponudu - naveli su iz ove američke kompanije.

Foto: tanjug/ap photo

Tom Brejdi dobija milione kada ode u penziju

Veći deo karijere Tom Brejdi proveo je kao kvoterbek Nju Ingland Petriotsa, sa kojima je šest puta osvajao titulu u NFL ligi. Pred početak sezone 2020. preselio se na Floridu, a sa Bakanirsima je postao šampion u prvoj sezoni.

U karijeri je igrao 10 Super Bowl mečeva, a pored sedam osvojenih trofeja ima i pet priznanja za MVP-ija na tim utakmicama!

Trenutno najplaćeniji sportski analitičar je bivši kvorterbek Dalas Kaubojsa Toni Romo koji sa mrežom CBS ima desetogodišnji ugovor vredan 180 miliona dolara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija