• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.11.2022

09:36

NOVI IZAZOV ZA RUKOMETAŠICE! Bregar: Srbija je uvek imala karakter, odreagovaće pozitivno!

beta

Ostali sportovi

NOVI IZAZOV ZA RUKOMETAŠICE! Bregar: Srbija je uvek imala karakter, odreagovaće pozitivno!

Podeli vest

Rukometašice Srbije u nedelju od 20.30 časova igraju protiv Danske u okviru grupe B Evropskog prvenstva

Na otvaranju prvenstva reprezentacija Srbije je izgubila od Švedske rezultatom 27:21. Selektor Uroš Bregar pred drugi meč na šampionatu kaže da Srbija ima karakter i da će odreagovati pozitivno.

Neće biti lako, Danska je u prvom kolu poražena od Slovenije (26:28), pa će takođe biti silno motivisana da se vrati na kolosek.

Foto: beta

 



- Siguran sam da će sutra biti mnogo bolji meč nego što je bio juče. Verujem u ove igračice i verujem da imaju kvalitet i karakter. Ovo će biti specifičan meč jer obe ekipe imaju imperativ pobede. I Danska će sigurno igrati malo drugačije i očekujem njihovo bolje izdanje u sutrašnjem meču. Ono što je za nas ključno je da odigramo bolji napad, da bolje formiramo odbranu. Moramo da budemo efikasniji i da sigurnošću u napadu budemo bolji u odbrani i obrnuto. Moramo biti bolji, agresivniji, ako želimo uspeh na kraju i da budemo pametniji i strpljiviji u napadu - izjavio je Bregar dan pre utakmice sa Danskom.

 

 


Golman reprezentacije Srbije Kristina Graovac istakla je da je Danska izuzetan protivnik.

- Juče su protiv Slovenije imale ja mislim 13 šuteva samo sa pozicije krila. Krila su im izuzetna, ali to ne znači da su išta manje dobri na poziciji bekova koji imaju odličan šut sa velike udaljenosti. Moraćemo to da sprečimo, kao i njihovu kontru. Smatram da ako budemo na nivou na kom znamo da budemo, sa jakom odbranom, voljom, željom, borbom, sa to može da bude dobra utakmica i da iz nje izađemo kao pobednici. Treba da se držimo sistema i taktike, da ne radimo van toga i jedino na taj način možemo da probijemo njihovu odbranu. Sa njima ne treba juriti, jer to nije rešenje - zaključila je Kristina Graovac.

 

 

Foto: beta

 



Rukometašice Srbije nalaze se u grupi B Evropskog prvenstva sa Slovenijom, Danskom i Švedskom.

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija