• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.11.2023

14:28

Ovo je istorijski dan za srpski sport! Comtrade i Beogradski maraton potpisali petogodišnji ugovor!

Telegraf

Ostali sportovi

Ovo je istorijski dan za srpski sport! Comtrade i Beogradski maraton potpisali petogodišnji ugovor!

Podeli vest

Kompanija Comtrade i Beogradski maraton potpisali su petogodišnji ugovor o naslovnom sponzorstvu, a na konferenciji za medije parafe na ugovor stavili su predsednik i vlasnik kompanije Comtrade Veselin Jevrosimović i Darko Habuš, direktor Beogradskog maratona.

Prvi Beogradski maraton, koji će u naslovu imati ime kompanije Comtrade, biće održan 28. aprila 2024. godine.

Comtrade godinama pomaže srpskoj atletici, a ovaj ugovor je novi dokaz toga i nema sumnje da će se najmasovnija sportska manifestacija u Srbiji uz ovakvu podršku izdići na još viši nivo.

Na konferenciji za medije u IT klubu kompanije Comtrade Darko Habuš je zahvalio najvećoj IT kompaniji u regionu što je prepoznala energiju koju Beogradski maraton ulaže u razvoj uličnih trka i ubeđen je da će to pomoći da Beogradski maraton bude najbolji u regionu i među pet najboljih u Evropi.

Foto: Telegraf

 

 

Ovo je istorijski dan za Beogradski maraton, hteo bih da se zahvalim kopaniji Comtrade što su prepoznali energiju koju ulažemo u razvoj uličnih uličnih trka i ovo potpisivanje ugovora ih uvodi u porodicu Beogradskog maratona. Ova petogodišnja saradnja će Beogradskom maratonu značiti da planiramo unapred sve što smo zamislili, da sistematski rastemo i da ostvarimo cilj, a to je da postanemo broj 1 maraton u regionu i jedan od pet najbolje organizovanih u Evropi i učinićemo sve da tako bude.

- Kao bivši atletičar, Veselin Jevrosimović je dobro upoznat sa svim poteškoćama koje naš voljeni sport ima. Vašim zalaganjem trudom i radom u okviru Srpskog atletskog saveza iznedrili ste šampione koji sada obaraju rekorde stare i po 30 i više godina, sa svih najvećih svetskih takmičenja donose puno medalja. A sa druge strane kao neko ko je na čelu najveće IT kompanije u regionu, dokazali ste da je profesionalizam i sistematičan rad, uz neizmernu ljubav i posvećenost koju imate, idealan spoj i da nastavite da rastete u tom smeru. 

Foto: Telegraf

 

 

- Ono što je nas spojilo je ljubav prema ovom sportu, sigurno ćemo dobro razvijati rekreativno trčanje i zajedno uticati na zdraviju naciju, uticati na to da što veći broj ljudi bude uključen u trke Beogradskog maratona, a pre svega u najveću i najmasovniju manifestaciju koju Srbija ima, a to je od narednog aprila sa 37. izdanje Comtrade Beogradski maraton. Zahvalio bih vam se u ime čitavog Beogradskog maratona i svih učesnika naših trka, sa krajnjim cijem da njihovo zadovoljstvo bude na prvom mestu. Zajedno ćemo raditi na tome - rekao je Darko Habuš.

Veselin Jevrosimović, vlasnik kompanije Comtrade, rekao je da ova kompanija ulaže u sportove koji promovišu zdrav život i počastvovan je što će na desetine hiljada takmičara nositi logo kompanije Comtrade.

Foto: Telegraf

 

 

- Izuzetna mi je čast da vas sve pozdravim, kao i direktora Beogradskog maratona Darka Habuša. Danas najmasovnija atletska i sportska manifestacija u zemlji i najveća tehnološka kompanija u regionu Comtrade potpisuju petogodišnji ugovor, pa će se ova manifestacija sada zvati Comtrade Begradski maraton. Posle nekoliko teških godina, Darko je uspeo da vrati Beogradski maraton na svetsku mapu, a naš cilj je da ojačamo masovnost i popularnost maratona. Comtrade ulaže u sportove koji se bave zdravim životom i promoviše zdrav život, izuzetna nam je čast da će na desetine hiljada takmičara nositi logo naše kompanije. Čestitao bih Beogradskom maratonu što je istrajao sve ove godine i što je njihova manifestacija sve veća i veća i sve masovnija - poručio je Veselin Jevrosimović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija