• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.12.2023

10:14

(FOTO/VIDEO) Užasno nasilje u Turskoj! Huligani hteli da linčuju odbojkašice, gađali ih flašama! Jezivi krici odzvanjali halom!

Twitter

Ostali sportovi

(FOTO/VIDEO) Užasno nasilje u Turskoj! Huligani hteli da linčuju odbojkašice, gađali ih flašama! Jezivi krici odzvanjali halom!

Podeli vest

Jezive scene na utakmici ženske odbojke u Turskoj i to samo nekoliko dana nakon haosa na fudbalskom meču!

Novi strašan skandal u turskom sportu! Pre nekoliko dana svetsku javnost šokirala je vest da je pretučen fudbalski sudija i to od strane čelnika kluba, a ovog puta još jezivije scene dolaze sa utakmice, ni manje ni više, nego ženske odbojke!

Huligani koji podržavaju klub Imamoglu Beledije iz Adane u toku utakmice napali su odbojkašice Nicer Voleja iz Malatije i to usred utakmice. Prvo su počeli da sa tribina ubacuju staklene i plastične flaše, a jednu igračicu Malatije pogodili su u nogu i raskrvarili joj potkolenicu.

 

Jezivi krici i plač devojaka odzvanjali su halom, a eskalaciju daljeg sukoba jedva su sprečili pripadnici obezbeđenja i policija. Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama čak se vidi jedna žena kako ulazi u sukob sa nekim od ljudi zaduženih za bezbednost.

U pitanju je bila utakmica druge lige Turske, gde su ovakvi incidenti praktično nezamislivi. Devojke su jedva izvukle živu glavu sa terena, a predsednik Malatije Mesut Karabulut tvrdi da je njegov tim bio izložen nasilju otkako je kročio u dvoranu.

Vređali su naše igračice i trenere. Publika nije bila normalna, većina su bili muškarci i oni su bacali staklene i plastične boce na njih. Na kraju meča se tribine nisu ispraznile. Nastavili su s uvredama i napadima, a curama nije dozvoljeno do odu u svlačionice. Bacali su sve što su stigli, neki su čak pokušali da dođu na teren da prebiju igračice - tvrdi Karabulut, koji je najavio i žestoku žalbu Odbojkaškom savezu Turske.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija