• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.12.2023

12:19

Turska na nogama! Tužno je gledati te ovakog! Erdogan pričao sa sudijom posle skandala! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

Turska na nogama! Tužno je gledati te ovakog! Erdogan pričao sa sudijom posle skandala! (VIDEO)

Podeli vest

Zaista nam je žao i neka ti Bog da ozdravljenje - rekao je predsednik Turske Redžep Erdogan dok je razgovarao sa povređenim fudbalskim sudijom Halilom Umuteom Melerom koji je u bolnici. Njega je sinoć predsednik Ankaragučua Faruk Kodža nokautirao posle utakmice njegovog tima sa Rizasporom (1:1).

Dan nakon skandala o kojem bruji ceo fudbalski svet i prekida fudbalskog šampionata u Turskoj, predsednik države Redžep Tajip Erdogan pozvao je telefonom nesrećnog arbitra kako bi se uverio da je sa sudijom sve kako treba.

- Zdravo. gospodine Halil. Zaista nam je žao i neka Bog da ozdravljenje, Bog vas blagoslovio. Ozbiljno je tužno gledati tako nešto i žao mi je što se ovako nešto desilo. Rekao sam prijateljima, ministru pravde, i ostalim relevantnim ljudima da treba da uradimo šta god je potrebno u ovom procesu. Neka nas Bog izleči - rekao je Erdogan.

Foto: profimedia

 

 

 

Halil Umut Meler se obradovao kada je čuo prvog čoveka svoje zemlje.

- Veoma dobro se brinu o meni u bolnici. Hvala Vama. Pružili su sve vrste pogodnosti i udobnosti. Svima se zahvaljujem pred vama, gospodine predsedniče - rekao je sudija sa predsedniku.

 

 

- Neka vam Bog da ozdravljenje, želim vam dobar oporavak - poručio je predsednik i izrazio želju da mu doktori približe stanje povređenog pacijenta.

- Pozdrav, gospodine predsedniče. Pa, u redu je. Njegov krvni pritisak ujutru je blago porastao. Sada smo počeli da ga spuštamo. Izgleda kao stres i napetost izazvana incidentom zato što ranije nije imao krvni pritisak. Krvarenje u njegovom levom oku počelo je da se smanjuje. Tu postoji mala pukotina, ali ono što nas raduje je to što nije bilo incidenata u vezi sa mozgom. Pogledali smo njegove unutrašnje organe. Postojala je ta stvar sa jednim udarcem. Zato tamo nema krvarenja, hvala Bogu. Razmišljamo o njegovom otpustu uveče, ali možda će to biti sutra ujutru. Nadajmo se. Ako se večeras odmori, nadam se da će biti dobro. Naravno uvek volimo da budemo oprezni - istakli su doktori.

Podsetimo, prvi čovek  Ankaragučua je posle utakmice i gola u 97. minutu bio besan zbog suđenja, nije želeo da se objašnjava sa sudijskom trojkom, odmah je udario na Umuta i patosirao ga. 

Rukovodstvo tamošnje lige posle skandala zaustavilo je takmičenje, a predsednik kluba je uhapšen.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ovo je prva pomoć u slučaju da vas ugrize zmija! Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji: "Sada je vreme kad ulaze u kuće!"
Društvo

Ovo je prva pomoć u slučaju da vas ugrize zmija! Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji: "Sada je vreme kad ulaze u kuće!"

Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji, Vladica Stanković, golim rukama hvata ove gmizavce, a njegovi snimci svake godine iznova nas iznenade. Nakon što je dečaka (4) ujela zmija otrovnica u Leskovcu, dok se igrao blizu kuće, mnogi su se zapitali da li zaista treba da se zabrinemo. Vladica Stanković otkrio je da je ova sezona udarna za njega, a snimci koje nam je poslao dokazuju koliko posla ima.

08.07.2024

10:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija