• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.12.2023

10:56

Kovačić preti pred dolazak na "Marakanu": Pobedićemo Zvezdu i bez Holanda!

EPAIMAGES

Fudbal

Kovačić preti pred dolazak na "Marakanu": Pobedićemo Zvezdu i bez Holanda!

Podeli vest

Fudbaler Mančester sitija Mateo Kovačić uveren je u pobedu "građana" na "Marakani" protiv Crvene zvezde (sreda, 18.45) u poslednjem kolu Lige šampiona.

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su šansu da se domognu proleća u Evropi za ovu sezonu. Mančester siti stiže u Beograd, već je osigurao prvo mesto u grupe G, pa utakmica nema nikakav rezultatski značaj. Siti će igrati bez Erlinga Holanda, pošto je povređen, ali je Mateo Kovačić uveren da i bez njega mogu do trijumfa. Pep Gvardila ne može da računa ni na Žeremija Dokua zbog povrede mišića.

Igrači Siti su i pored kadrovskih problema puni samopouzdanja nakon pobede protiv Lutona (2:1) u Premijer ligi, prve posle tri remija i poraza. "Građani" ne brinu pred duel sa šampionom Srbije.

- Nedostajali su nam igrači poput Holanda i Kevina de Brujnea, nije lako kada nemate najbolje igrače. Nisu sada sa nama, pa moramo da damo 10, 20 odsto više, kao što smo u nedelju. Kad je tako onda pobeđujemo - kazao je Kovačić pred utakmicu sa Zvezdom.

 

Foto: EPAIMAGES

 

 

Siti je pre pobede protiv Lutona, poražen 1:0 od Aston Vile, dok je odigrao 3:3 sa Totenhemom, 1:1 protiv Liverpula i 4:4 sa Čelsijem. Trenutno ima četiri boda manje od lidera Premijer lige Liverpula. 

- Ekipa je samouverena jer smo odigrali dobro. Nismo imali loše rezultate, nekoliko remija, gde smo mogli i da pobedimo. To je ponekad fudbal. Radi se samo o tome kako se vratiš. Pokazali smo da kada je najvažnije i najteže možemo da igramo najbolji fudbal. 

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!

Nastavlja se Kurtijev fašistički teror. Kurtijeva fašistička policija je 20.5.2024. sa puškama i pancirima upala u ekspoziture Banke poštanske štedionice (BPŠ) u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku, i opljačkala ih! Kukavica Kurti se plaši i Vučićeve senke, pa je Kurti sačekao da predsednik Vučić ode u SAD, i tek onda „uhapsio“ ekspoziture BPŠ. Fašista Kurti već godinama „hapsi“ i srpske apoteke i bakalnice.

21.05.2024

17:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija