• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

28.10.2015

09:04

BATA MIRKOVIĆ: Partizan je upao u zonu sumraka

Partizan

BATA MIRKOVIĆ: Partizan je upao u zonu sumraka

Podeli vest

Nekadašnji as Partizana Zoran Mirković rekao je uoči današnjeg susreta (13.00) između njegovog Sinđelića i crno-belih u Kupu Srbije da je srpski prvak upao u "zonu sumraka"

 

 

Mirković nema objašnjenja kako je Partizan "uspeo" da zaostane 16 bodova za Crvenom zvezdom u Superligi.

- Ekipa je u psihološkoj krizi, kao da je upala u zonu sumraka. Primaju se golovi na neverovatne načine, ne dobijaju se "dobijene" utakmice... Protiv Rada, u Surdulici i u Lučanima po svemu što se dešavalo na terenu, po šansama koje je stvorio, Partizan je morao da pobedi bez problema - iznenađen je i Zoran Mirković.

On apeluje na opštu mobilizaciju u Humskoj 1.

- Potrebna je mobilizacija i podrška na svim nivoima, od navijača, preko uprave, stručnog štaba do igrača, jer je ovo nestvarno - rekao je Bata Mirković.

ŽELJE ILIEVA NA PROMOCIJI: Da sledeće godine moj rođendan dočekamo u Ligi šampiona!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ćela

pre 8 godina

Eto počela je "mobilizacija", dao si svojima da te pobede, zar ne ???

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija