• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport.com/informer.rs

25.08.2017

08:00

ĐURĐEVIĆ SE OPROSTIO OD PARTIZANA: Odlazim, a volim vas!

Partizan

ĐURĐEVIĆ SE OPROSTIO OD PARTIZANA: Odlazim, a volim vas!

Podeli vest

Dva gola i asistencija za oproštaj! Uroš Đurđević je majstorijom u Videotonu završio svoju misiju u Humskoj 1, pošto je potvrdio posle meča da odlazi u novi klub

Njegova nova destinacija, po svemu sudeći, trebalo bi da bude Olimpijakos.

- Proveo sam prelepe trenutke u Partizanu, osvojio sve sto se može osvojiti: titulu, kup, zvanje najboljeg strelca... Evo i kao šlag na tortu ulazak u grupnu fazu Lige Evrope. Drago mi je što sam pomogao Partizanu u svemu tome, da sam doprineo golovima i zalaganjem. Mislim da je vreme za sledeći korak u mojoj karijeri i da je sad pravi čas da se oprobam i dokazem u inostranstvu - rekao je Đurđević posle meča sa Videotonom (4:0).

Beta

On nije želeo da otkrije gde će nastaviti karijeru, ali svim dosadašnjim informacijama, preseliće se u tabor prvaka Grčke, jer je velika želja trenera Besnika Hasija.

- U narednih nekoliko dana ću potpisati za novi klub. Hvala Partizanu na svemu! Mislim da sam se odužio na pravi način. Zauvek će biti u mom srcu - rekao je Uroš Đurđević, s tim da ostaje nejasno da li će biti na raspolaganju Miroslavu Đukiću i za večiti derbiju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija