• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2021

18:55

/OCENE/ANKETA/ Partizan TEK U DRUGOM POLUVREMENU SLOMIO TSC! Da li crno-beli mogu  bez ASANA!?

Partizan

/OCENE/ANKETA/ Partizan TEK U DRUGOM POLUVREMENU SLOMIO TSC! Da li crno-beli mogu bez ASANA!?

Podeli vest

Fudbaleri Partizana pobedili su okvriu 35. kola Superlige Srbije ekipu TSC-a rezultatom 3:1 (0:0)

Crno - beli su bili bez Asana koji je napustio tim iz Humske u nedelju, nezadovoljan zbog neisplaćenih zarada.

Prvo poluvreme, proteklo je bez golova, a u drugom je viđeno čak četiri.

U 53. minutu, Petković je startovao nad Uroševićem, a Srđan Jovanović je dosudio penal. Precizan je bio Natho.

Partizan je duplirao prednost u 65. minutu. Natho je sjajno pronašao Holendera, koji je izbegao ofsajd zamku i poslao loptu iza leđa golmana Filipovića.

Foto: Starsportphoto

 

Samo tri minuta kasnije, Jović je sjajno istrčao kontru i šutirao iskosa sa desne strane. Golman TSC-a je zaustavio udarac, ali je Jojić poslao loptu u praznu mrežu nakon odbitka.

Konačan rezultat je postavio Borko Duronjić u 83. minutu preciznim udarcem sa 14 metara, a lopta je prošla kroz čitavu odbranu Partizana.

OCENE:

Vladimir Stojković (6) - Imao je par lakih intervencija tokom utakmice, a savladan je u 83. minutu.

Aleksandar Miljković (6,5) - Solidna partija . Uspešno je otklanjao opasnost po desnoj strani a imao je i ofanzivne zadatke.

Svetozar Marković (6,5) - Nije imao konkretnih zadataka, ali je uspešno zaustavljao napade TSC-a i na ovoj utakmici je bio stub odbrane svoje ekipe.

Igor Vujačić (6,5) - Dobio je žuti karton u 64. minutu. Odličan je bio i u ofanzivnim i u defanzivnim zadacima. Imao je sjajnu priliku kada je šutirao glavom sa pet metara, a lopta je prošla pored leve stative.

Slobodan Urošević (7) - Odlična partija desnog beka Partizana. Nad njim je načinjen penal a i odlično je prodirao po desnoj strani.

Saša Zdjelar (6)- Korektna partija Partizanovog veziste.

Aleksandar Šćekić (6) - Dva puta je pripretio golu TSC-a, pružio je solidnu partiju na sredini terena. Zamenio ga je Smiljanjić u 78. minutu.

Foto: Starsportphoto

 

Miloš Jojić (8) - Još jedan gol Jojića čime je pokazao da se vraća u prepoznatljivu formu. Njegovi centaršutevi bili su prava opasnost po gol gostiju. Zamenio ga je Terzić u 77. minutu.

Birbas Natho (8,5) - Partizan može bez Asana, ali ne bez Natha. Postigao je novi gol i pokazao da ne može da promaši sa bele tačke. Sjajno je asistirao Filipu Holenderu kod drugog gola. Zamenio ga je Pavlović u 71. minutu.

Nemanja Jović (7,5) - Odlična partija 18 - godišnjeg igrača Partizana. Propustio je dve prilike, a nakon njegovog udarca, lopta se odbila do Jojića koji je postigao treći gol na meču. Svojim igrama se ozbiljno nametnuo treneru Aleksandru Stanojeviću. Zamenio ga je Stefanović u 70. minutu.

Filip Holender (7,5) - Odlična partija. Postigao je drugi gol, a imao je dva odlična udarca, međutim, Nenad Filipović je izašao kao pobednik.

Milan Smiljanjić - Ušao je u 78. minutu umesto Šćekića i nije imao zapaženu ulogu.

Nikola Terzić - Zabeležio je prve minute u Superligi. Pred njim je budućnost, ali nije imao priliku da se dokaže na ovom meču.

Pavlović - Zamenio je Natha u 71. minutu, ali je pred njim bilo malo vremena.

Filip Stefanović (5,5) - Uneo je svežinu u redove crno - belih, a zamenio je Jovića u 70. minutu.

Nikola Štulić - Imao je jedan šut, ali to je bilo sve od njega za ovu utakmicu.

Anketa

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Konkurs i informator za upis u  srednje škole u prodaji od 23. maja: Sve informacije na jednom mestu, a ovo je cena!
Društvo

Konkurs i informator za upis u srednje škole u prodaji od 23. maja: Sve informacije na jednom mestu, a ovo je cena!

Konkurs Ministarstva prosvete za upis učenika u prvi razred srednje škole za narednu, 2024/25. školsku godinu, biće u prodaji od sutra, 23. maja. Osim opštih i posebnih uslova upisa i kalendara upisnih aktivnosti, u Konkursu su navedeni svi važni podaci o školama čiji je osnivač Srbija, područjima rada, broju učenika, obrazovnim profilima i trajanju obrazovanja, kao i o merilima i načinu izbora kandidata.

22.05.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Uspešno održana konferencija Lepota žene!
Moda i lepota

Uspešno održana konferencija Lepota žene!

Konferenciju "Lepota žene" drugu godinu za redom organizovala je agencija "Advertising Solutions", na čelu sa Natašom Vulin. Tokom celodnevnog programa, 21. maja, u prostoru Jugoslovenske kinoteke govorilo se o ženama kroz prizmu zdravlja, snage, pobede i lepote.

22.05.2024

16:37

Džet set

Srbija