• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. T.

13.03.2022

09:06

BIVŠI TRENERI CRNO-BELIH SAGLASNI U OCENI! Partizan ne može bolje od ovoga!

Starsportphoto

Partizan

BIVŠI TRENERI CRNO-BELIH SAGLASNI U OCENI! Partizan ne može bolje od ovoga!

Podeli vest

Poraz od Fejenorda (5:2) realan je pokazatelj odnosa snaga ovih timova, a plasman u osminu finala Lige konferencija maksimalan je domet crno-belih, kažu Ljubinko Drulović i Radovan Ćurčić

Saglasni su da je holandski tim u svim segmentima fudbala nadigrao ekipu iz Humske i pokazao takvu nadmoć da Partizan posle svega nema za čim da žali. Zbog toga će revanš sledećeg četvrtka u Roterdamu biti samo formalnost i prilika da "parni valjak" u najboljem slučaju popravi utisak.

Nema žaljenja

Ljubinko Drulović, koji je s crno-belima igrao u Ligi šampiona, a kao trener ih vodio u Ligi Evrope, smatra da ubedljiv poraz od Fejenorda nije sramota.

Foto: Starsportphoto

Ljubinko Drulović



- Realno je Fejenord bio mnogo bolji. Od prvog minuta je igrao organizovano, otvoreno, ali napadački i sa konstantnom inicijativom. Ostavili su na mene veoma prijatan utisak. Da je igrao Rikardo, da se nije rano povredio Natho, koji ume da stane na loptu i umiri vezni red, možda bi Partizan prošao bolje. Ali generalno, svesni su i u Humskoj da je ovo njihov maksimum u ovom trenutku i da nemaju za čim da žale. Znalo se da će sa svakim korakom dalje u Evropi dolaziti sve jači rivali i, evo, sad je došao tim koji je apsolutno zasluženo pobedio - kaže Drulović.

Bivši selektor Srbije i nekadašnji pomoćni trener u stručnom štabu Sava Miloševića u Partizanu Radovan Ćurčić priznaje da se pribojavao ovakvog poraza crno-belih.

Foto: Starsportphoto

Radovan Ćurčić



- Potpuno sam saglasan sa izjavom Saleta Stanojevića da je razlika u kvalitetu dva tima očigledna i zato je ovo Partizanova realnost. Na osnovu informacija koje sam dobijao tokom prošle nedelje, očekivao sam da će Partizan imati baš ovako težak posao kakav je imao. Crno-beli su igrali bez Rikarda, imali problem sa povređenim igračima, a onda je i Natho morao rano da izađe s terena. Poraz boli, ali moramo da budemo svesni da je u ovom trenutku, u Evropi i sa timom koji ima, ovo Partizanov maksimum - naglašava Ćurčić.
 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija