• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2022

21:05

Bio je PENAL protiv Partizana! Sudijski ekspert tvrdi! TSC JE OŠTEĆEN!

Starsportphoto

Partizan

Bio je PENAL protiv Partizana! Sudijski ekspert tvrdi! TSC JE OŠTEĆEN!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana dočekali su TSC u okviru 29. kola Superlige Srbije i upisali novi trijumf pobedivši 2:0 (2:0).

Nakon svega viđenog sudijska trojka sa meča između Partizana i TSC-a, odigranog prošle subote na stadionu u Humskoj, dobiće slabe ocene, ako je suditi po analizi sudijskog eksperta i bivšeg arbitra Zdravka Jokića tokom gostovanja na televiziji Arena Sport.

On je istakao da je glavni sudija Marko Ivković imao slabu komunikaciju sa prvim pomoćnikom Markom Đuričićem, što je iniciralo dve velike greške. I uz sve to lošu procenu neposredno pre gola domaćeg tima.

Foto: Starsportphoto

 

Buru je podigao detalj iz finiša prvog poluvremena, kada je posle centaršuta Juga Stanojeva rukom, prilikom uklizavanja, igrao Marko Jevtović. Za Zdravka Jokića to je najstroža kazna.

- U ovoj situaciji, prilikom igranja rukom Marka Jevtovića izostao je timski rad. Pogledajte ovu situaciju. Glavnog arbitra nema ni u kadru. Da li ga vidite? Udaljen je 20 metara od mesta događaja. Ruka (Marka Jevtovića, op. au) je bila iznad glave, trebalo je dosuditi penal. Morao je pomoćni sudija da zove glavnog, kad već VAR nije radio-  rekao je Zdravko Jokić.

 

 

Još jedna greška viđena je na početku drugog poluvremena, kada je Lazar Marković prilikom dubinskog pasa bio na svojoj polovini, a podignuta je ofsajd zastavica.

- I ovde pomoćni sudija pravi grešku. Kao da nije dovoljno sačekao. Bio je brzoplet. Ovde nema ofsajda.

Foto: Starsportphoto

 

Duel između Holandera i Čalušića koji je prethodio vodećem golu crno-belih je takođe prokomentarisan.

- Ovo nije bio prekršaj. Kontakt rukom (igrača TSC-a nad Holenderom) je blag- kratak je bio Jokić.

Prokomentarisani su i zanimljivi detalji na meču gde je gostovala Crvena zvezda. Prvi utisak je bio drugačiji, ali je posle pogledanog snimka bilo jasno da mladi Stefan Mitrović nije bio u nedozvoljenoj poziciji prilikom izjednačujućeg gola. Iz prostog razloga: loptom je igrao štoper Crvene zvezde Strahinja Eraković. Dul na Čairu obeležio je i crveni karton defanzivca domaćina Milana Savića, posle samo 40 minuta. Za Zdravka Jokića dileme nije bilo. Savić je opomenut zbog prekršaja nad Milanom Pavkovom.

Foto: Starsportphoto

 

- Ovo je nedozvoljeno korišćenje ruke. Gledamo mečeve u Ligi šampiona, zna se da se ovo sankcioniše. Kod faula za crveni karton evidentna je brzina, odnosno da je napadač (Katai prim.aut) poskočio. Međutim, to ne amnestira odbrambenog igrača koji je bio vrlo neoprzan. I uz sve to posle takvog starta poslužio se rukama. Sudija je trebalo samo brže da reaguje”.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 2 godine

I ŠTA ĆEMO SAD??? GDE JE STANOJEVIĆ DA GA ČUJEMO???

Komsija

pre 2 godine

Pa opte je poznato da je Jokic uvek uvek "realno" komentarisao kad je u pitanju bio Partizan, a pogotovu bio "protiv " Zvezde. Alal mu komentari.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija