• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.07.2022

11:59

PARTIZAN NAŠAO NAPADAČA U ATINI! Želela ga je Zvezda, sad je nadomak Humske!

Starsportphoto©

Partizan

PARTIZAN NAŠAO NAPADAČA U ATINI! Želela ga je Zvezda, sad je nadomak Humske!

Podeli vest

Prelazni rok u Parizanu nije završen, crno-beli pokušavaju da dovedu napadača Olimpijakosa Nikolu Čumića

Partizan je već u pregovorima sa Olimpijakosom oko transfera Nikole Čumića, prenosi Telegraf. Nekadašnji krilni napadač Radničkog iz Niša ove sezone nije u prvom planu u taboru Atinjana.

Čumić hoće u Partizan

Bio je već na  dve pozajmice, u Sportingu iz Hihona i Lucernu. Nekadašnji mladi reprezentativac je razgovarao sa Ilijom Stolicom, trenerom Partizana i spreman je da pređe u redove crno-belih.

Sada su na potezu dve uprave, da se dogovore oko visine obeštećenja ili o pozajmici s pravom otkupa ili da nađu neko treće rešenje, u kojem bi, svakako, Čumić na kraju pripao Partizanu.

Naravno, glavnu reč ima Olimpijakos, jer Čumić ima ugovor do leta 2024. godine sa klubom, pa ostaje da se vidi hoće li dva kluba naći zajednički jezik. Olimpijakos ne računa na Čumića posle povratka sa pozajmce u Lucernu, koji nije želeo da aktivira otkupnu klauzulu za igrača u visini od 2.000.000 evra.

Foto: Starsportphoto

Nikola Čumić na meti Partizana

Nije prvi put da Partizan želi da angažuje Čumića, u leto 2020. godine crno-beli su dugo pregovarali sa Olimpijakosom u vezi sa pozajmicom, ali nije došlo do dogovora.

Takoše, bio je fudbaler i na meti Crvene zvezde, koja je navodno lesto pokušala da ga dovede, ali je on izabra Švajcarsku.  Nikola Čumić je fudbalom počeo da se bavi u Slobodi iz Užica, gde je potpisao i prvi profesionalni ugovor, posle čega je prešao u redove Metalca, pa ga je angažovao Radnički iz Niša. Olimpijakos ga je kupio za 500.000 evra.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija