• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2023

16:02

ZAKAZANA SEDNICA U HUMSKOJ! Zaseda UPRAVNI ODBOR! Spremaju se PROMENE u PARTIZANU!?

Starsportphoto‚‚

Partizan

ZAKAZANA SEDNICA U HUMSKOJ! Zaseda UPRAVNI ODBOR! Spremaju se PROMENE u PARTIZANU!?

Podeli vest

Sednica Upravnog odbora Partizana održaće se 26. februara.

Daleko je Partizan od borbe za titulu u Superligi Srbije, crno-beli su ispali u Kupu, a sinoćna eliminacija od Šerifa u Ligi konferencija dodatno je uzburkala strasti u Humskoj. Protesti navijača sve su žešći, traže se krivci za još jednu katastrofalnu sezonu i odgovor na to pitanje mogao bi da "padne" već u ponedeljak. 

Naime, iz Humske su javili da će 26. februara biti održana sednica Upravnog odbora Partizana sa temom, analiza dosadašnjih rezultata i odgovornosti za iste. 

Foto: Starsportphoto

Crno-beli zaostaju deset bodova za Crvenom zvezdom i izvesno je da će pehar ponovo na Marakanu. Partizan je eliminisan u prvom kolu Kupa od Radničkog iz Sremske Mitrovice, a evropski put završen je sinoć šokantnim porazom od Šerifa u Humskoj. 

Sve to, ali i mnoge druge stvari koje se proteklih meseci dešavaju u Partizanu naterali su navijače za najveći protest u poslednjih nekoliko godina. Grobari su se juče okupili pred duel sa Šerifom kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo povodom rezultata. Sve to se prenelo i na tribine, a tokom celog meča je uprava bila "na tapetu". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stršljen

pre 1 godinu

Koje bre promene, sve mora da se očiti do poslednjeg skota koji se tamo nalazi od fudbalera do predsednika kluba, svi bez prava na povratak u Partizan u narednih 50 godina. Svi iz Uprave moraju da se nadju iza rešetaka gde je i njihov prijatelj mafijaški bos Belivuk bez toga nema izlaska iz mulja u koji su doveli klub. A Petrić je naivna budala, prihvatio je da bude žrtveni jarac ili ma*arac da bi smrdljivi mafijaši koji su izdavali prostorije za lagerovanje droge ostali kao da nisu krivi. On čovek nezna posao za koji se prihvatio a to su i oni znali, to je znao svaki ko je bar jednom šutnuo loptu. Ne oni moraju iza brave i to odmah.

ratko

pre 1 godinu

STOKO OD UPRAVE MARSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS IZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ PARTIZANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA VAZURAAAAAAAAAAA VUCELICCCCCCCCCCCCC MARSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija