• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.08.2023

11:15

Šta kažu kladionice? Pogledajte kvotu na Partizan protiv Sabaha!

Starsportphoto

Partizan

Šta kažu kladionice? Pogledajte kvotu na Partizan protiv Sabaha!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana su favoriti protiv ekipe Sabaha u prvom meču trećeg kola kvalifikacija u Ligi konferencija (četvrtak, 18.00, RTS1).

Partizan je prema kvotama svetskih kladionica favorit na ovoj utakmici i na njega se nudi kvota 2,05, dok je na drugoj strani na pobedu Azerbejdžanaca postavljena kvota 3,00, a na nerešen ishod 3,30. 

Izabranici trenera Igora Duljaja od 18.00 časova (RTS 1) kreću u bitku za Evropu protiv azerbejdžanskog Sabaha. Inače, u šest dosadašnjih susreta sa ekipama iz Azerbejdžana  fudbaleri Partizana nijednom nisu doživeli poraz, pa se s pravom nadaju da će tako biti i večeras.

Foto: Starsportphoto

 

 

Trener Partizana izjavio je pred utakmicu sa Sabahom da nema slabih timova i da su oni to pokazali u prethodnom periodu.

- Mladi su, primaju malo golova i imaju interesantne igrače. Imamo ozbiljnog protivnika, a dodatni problem mogu da nam predstavljaju vlaga i temperatura. Imaju odličnog trenera, mlad je stručnjak. Takođe, imaju izuzetne pojedince: Musajeva, Mikela i Da silvu. Posebno su opasni kada oduzmu loptu, jer imaju jako brze igrače. Brzo se transformišu, opasni su u kontrama. Biće teško, ali nismo došli ovde sa spuštenim gardom - istakao je Duljaj.

Foto: Starsportphoto

 

 

Obratio se trener i navijačima.

Pozdravio bih naše navijače, da budu uz nas, iako nisu sada ovde -  dodao je šef struke crno-belih na startu još jedne evropske sezone kluba iz Humske.

Partizan pred sobom ima dva koraka do grupne faze Konferencijske lige, a ako prođe azerbejdžanskog rivala u plej-ofu će igrati protiv pobednika dvomeča Steaua (Rumunija) - Nordšjeland (Danska).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Tradicija uz Partizan: Crno-beli nikad nisu poraženi od Azera (FOTO/VIDEO)
Partizan

Tradicija uz Partizan: Crno-beli nikad nisu poraženi od Azera (FOTO/VIDEO)

Došao je trenutak da i Partizan izađe na međunaordnu scenu u sezoni 2023/24! Fudbaleri crno-belih danas (18.00, RTS 1, Arena 1 premijum) gostuju ekipi azerbejdžanskog Sabaha u kvalifikacijama za Ligu konferencija i sudeći po tradiciji, ne bi trebalo da imaju previše poteškoća da se kvalifikuju u narednu rundu.

10.08.2023

09:54

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje
Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje

Od male Danke Ilić(2) koja je 26. marta nestala u Banjskom Polju, već dva meseca nema ni traga ni glasa. Policija je prečešljala svaki pedalj ovoga kraja. Urađena su veštačenja predmeta uzetih iz automobila kojima je udarena devojčica kao i predmeti iz porodične kuće Dejana Dragijevića iz Zlota , osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić.

20.05.2024

09:14

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija