• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2023

12:47

Sabahov bek zgromio Partizan i poručio: Gol njima je bio moj san!

profimedia

Partizan

Sabahov bek zgromio Partizan i poručio: Gol njima je bio moj san!

Podeli vest

Levi bek Sabaha i najbolji igrač u pobedi svog tima nad Partizanom, Bojan Letić, kaže da veruje u prolaz dalje u Ligi konferencija.

Fudbaler iz BiH, Bojan Letić, oprobao se u Superligi Srbije član kao član niškog Radničkog, a ako ga tada nisu zapamtili fudbaleri Partizana, sada sigurno hoće.

Još uoči utakmice u Bakuu, igrač azerbejdžanske Zire Andrija Luković je u razgovoru za Informer skrenuo pažnju na vihornog beka. Iznudio je penal, postigao sjajan vodeći gol i najzaslužniji je za veliku pobedu svog tima od 2:0 u okviru Lige konferencija nad favorizovanim beogradskim klubom.

Letić se i pre meča sa Partizanom, ali i nakon fenomenalnog izdanja protiv crno-belih izvinio našoj novinarki rekavši da nema dozvolu kluba da priča, ali je dao izjavu za azerbejdžanske  medije.

Foto: FK Partizan

 

 

- Postao sam strelac prvog Sabahovog gola u Evropi i tako sam se upisao u klupsku istoriju. Lep je osećaj. A, što se tiče pogotka protiv Partizana, to je bio moj dečački san - rekao je Letić.

Nije začudilo fudbalera Sabaha što su mnogi videli Partizan kao favorita pre utakmice.

- Video sam to, ali to je razumljivo, jer je naš protivnik dobro poznat klub sa dugom istorijom i velikim evropskim iskustvom. Izašli smo na teren da se borimo bez obzira na sve i uspeli smo da pobedimo. Igrali smo kao tim, odradili smo sve kako smo planirali, ispratili zahteve trenera i rezultat je stigao kao nagrada. Neće biti lako u revanšu, iako imamo dva gola prednosti. Ništa nismo još završili. Bitno je da u drugoj utakmici igramo maksimalno motivisano, koncentrisano i da budemo kao u prvom susretu. Nije vreme da sanjamo o plasmanu u grupnu fazu, prvi naredni cilj je da prođemo dalje u Beogradu, pa da idemo korak po korak - ispričao je Bojan Letić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija